Zelf een website maken met WordPress

Ik zet een schaalbare en hoge kwaliteit technische setup van WordPress voor je op, zo kun je zelf jouw WordPress website maken qua structuur en pagina opbouw. Flexibel, 100% schone code en goed vindbaar.


Zelf aan de slag!

Als ondernemer of bedrijf is het hebben van een professionele website onmisbaar. Het is dé plek waar jouw potentiële klanten informatie vinden over jouw product of dienst. Maar het opzetten en goed vindbaar maken van je website kan nogal veel tijd en frustratie kosten, vooral als je zelf bezig gaat met het technische gedeelte. Daarom raad ik aan om zelf een website te maken met WordPress, maar dan wel met mijn basis setup voor het opbouwen van een website met flexibele pagina onderdelen.

Jij kent jouw bedrijf het beste en met een technisch professionele WordPress website als basis heb je de mogelijkheid om zelf te bouwen aan een goede online aanwezigheid.

WordPress websites: niet allemaal technisch goed

WordPress is een content management systeem (CMS) en is momenteel het meest populaire en gebruiksvriendelijke systeem voor het bouwen en beheren van websites. Het is gratis en open-source, wat betekent dat iedereen het kan gebruiken en aanpassen naar zijn of haar wensen. Maar hoe kun je nu zelf met WordPress een professionele en schaalbare website maken?

Het begint allemaal met het kiezen van een passend domeinnaam en webhosting. Dit is de plek waarop mensen jouw website 24uur per dag kunnen vinden. Ik help veel ondernemers hierbij via DomeinShop.nl en met mijn eigen webservers bij TransIP.

Vervolgens is het belangrijk om te bedenken wat je met jouw website wilt bereiken en wie je doelgroep is. Dit zal namelijk invloed hebben op de structuur en inhoud van je website. Ik help je bij het opzetten en uitschrijven van een goede sitemap en zoekwoorden onderzoek en help je bij het bepalen van jouw online posities. Waarop gaan we focussen? Ik heb 15+ jaar ervaring in online marketing en het optimaliseren van SEO en SEA. Daarnaast heb ik een groot netwerk aan specialisten en experts ter ondersteuning.

WordPress website maken

Na deze eerste stappen is de basis voor jouw nieuwe website gelegd. Nu gaan we bouwen aan jouw website. WordPress biedt vele templates, thema’s en plugins die als basis dienen voor jouw website. Dit zijn de visuele en interactieve elementen, zoals de lay-out, kleuren en functionaliteiten. Ik heb op basis van het Bootstrap HTML Framework een perfect geoptimaliseerde template ontwikkeld dat past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Ik zet een schaalbare en hoge kwaliteit technische setup van WordPress voor je op, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met het neerzetten van de structuur en pagina opbouw. De echte waarde van WordPress zit in de flexibiliteit en schaalbaarheid van het systeem, maak daarom geen gebruik van BlockBuilders die je code vervuilen met overbodige html en css codes. Hiermee bedoel ik dat je zelf eenvoudig pagina’s en content kunt toevoegen, aanpassen en verwijderen. Iedere type content heeft zijn eigen velden en data beschikbaar. Zo werk je zelf aan de inhoud van je website en is de techniek en template op de achtergrond optimaal. 100% flexibel naar jouw wensen en behoeften aanpassen. En het beste van alles is dat je hier geen technische kennis voor nodig hebt, geen frustratie en een goede online vindbaarheid.

Ik ondersteun je bij het ontwikkelen met website advies en support voor een goede vindbare WordPress website.

Martin van Maaren

Je eigen WordPress website, je bent zelf 100% eigenaar

Een eigen WordPress website maken met de technische ondersteuning van een ervaren webdeveloper. WordPress specialist sinds 2007.
Stuur een berichtje

Alles voor een slimme WordPress website

Wil jij als ondernemer of online marketeer alles uit je website en online kanalen halen? Ga aan de slag met het ontwikkelen, optimaliseren, vindbaar maken en onderhouden van jouw WordPress website en het verbeteren van de gebruikerservaring voor jouw bezoekers.

WordPress maatwerk

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje