Even voorstellen

Digital consultant

Heb je advies en ondersteuning nodig op het gebied van marketing en online? Ik help ondernemers en marketeers in de omgeving Arnhem-Nijmegen bij het online in de markt zetten en digitaliseren van hun bedrijf.

Plan videocall

Heb je even 2 minuten?

Wat ik als freelance digital consultant kan betekenen?

Ik heb in de afgelopen 15 jaar met veel passie en plezier een full-service internetbureau in Arnhem opgebouwd. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij 250+ hele verschillende midden en kleine bedrijven, in verschillende branches en in verschillende fases van hun groei. Mijn ervaring zit vooral in de ontwikkeling van B2B WordPress websites en e-commerce oplossingen. Door de juiste tools en systemen te kiezen en middels slimme api-koppelingen met elkaar te koppelen maken we van jouw bedrijf een digitaal sterk bedrijf.

Digitaliseren

De ontwikkelingen op het gebied van online marketing, klantervaring, development en digitalisering volgen elkaar in steeds hoger tempo. Als ondernemer of marketeer wordt het daardoor steeds lastiger om de juiste keuzes, prioriteit en budget te bepalen. Veel MKB bedrijven besteden dan ook steeds meer budget aan diensten van internet- en marketingbureaus waardoor de interne kennis achterblijft en je als opdrachtgever regie dreigt te verliezen.

Ik merkte als eigenaar van een full-service internetbureau dat voornamelijk de laatste jaren het gat qua kennis tussen opdrachtgever en specialisten snel groter wordt. Hierdoor is een strategisch plan, communicatie, draagvlak en verwachtingsmanagement essentieel geworden bij het ontwikkelen van duurzame/concurrerende digitale oplossingen.

In-house ondersteuning

Als digital consultant ondersteun ik ondernemers en online marketeers bij het formuleren en meetbaar maken van doelstellingen. Zowel adviserend als uitvoerend draag ik bij aan het maken van een professionele online en digitale organisatie.

Wil je jouw bedrijf professioneel presenteren middels een schaalbare website? Of een koppeling tussen systemen voor het verbeteren van bedrijfsprocessen? Beter vindbaar zijn op internet onder jouw doelgroep voor directe leads? Als Digital Consultant werk ik vanuit de regio Arnhem/Nijmegen graag samen aan jouw business case.

Focus op blije klanten, medewerkers en partners door te laten zien hoe waardevol jouw bedrijf voor hun is.

Mijn rol als freelance digital consultant

Ik wil in mijn rol als digital consultant de regie terugbrengen bij de opdrachtgever. Samenwerken om van jouw bedrijf een digitaal sterk bedrijf te maken. Dit doe je niet alleen door het maken van een nieuwe website. Maar ook door het kiezen van het juiste CMS, CRM of ERP. Je website moet gaan bijdrage in de gehele klantreis en elk contactmoment met jouw product, dienst of merk. Door het project volledig uit te besteden aan een internetbureau ben je jouw eigen organisatie niet aan het ontwikkelen als digitaal sterk bedrijf. Je zult hiermee de komende jaren verliezen van concurrenten die zich wel zo ontwikkelen.

Strategie en advies nodig?
  • Opzetten van strategische doelstellingen
  • Digitaliseren en datagedreven werken
  • Één aanspreekpunt, duidelijk communicatie
  • Ervaren en betrokken, werk graag samen
  • Altijd opzoek naar verbeteringen
  • Meest gebruikte Content Management Systeem
Martin van Maaren

Freelance digital marketing specialist inzetten voor advies en ondersteuning?

Samen werken we aan slimme digitale oplossingen die organisatiebreed toepasbaar zijn. Tools, systemen en data op elkaar afstemmen en aansluiten.
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje