Website maken

WordPress website laten maken opmaat

Al voor ruim 250+ bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen hebben wij mooie maatwerk WordPress websites ontwikkeld. Website laten maken?

Plan videocall

Een mooie en resultaatgerichte website

Door het op de juiste manier laten maken van een goede WordPress website doe je als ondernemer of marketeer één van de beste investeringen die je kunt doen in jouw bedrijf. Je hebt namelijk niet zomaar een goede website neergezet en zult in dit proces kritisch en grondig naar de positionering van jouw product of dienst in de markt moeten kijken.

Hoe ben jij als bedrijf met jouw product of dienst het meest waardevol voor jouw doelgroep? Op welke manier en in welke fase van de klantreis (oriëntatiefase, beslisfase, koopfase of gebruiksfase) komt de bezoeker met jouw bedrijf in contact?

Achter een succesvolle online business schuilt een team van gedreven ondernemers, digitale experts en slimme marketeers. Als jij echt een resultaatgerichte en concurrerende WordPress website wilt laten maken zullen we precies moeten weten waar jouw klant behoefte aan heeft en op welk moment jouw product of dienst relevant is. Om dit te kunnen voorspellen gaan we de stappen die klanten nemen (de klantreis) vastleggen. We gaan voor elke stap gericht content maken die inspeelt op de behoefte en helpen bij het maken van de keuze voor jouw product of dienst. Bij het maken van een goede website draait het allemaal om een optimale klantbeleving met een heldere boodschap en goed verhaal. Door onze online first aanpak, 15+ jaar ervaring en kritisch kijk naar jouw bedrijf kunnen we samen een onderscheidende website maken.

WordPress CMS

WordPress is een Content Management Systeem waarmee je complexe websites en webwinkels kunt laten maken. De WordPress basis is gebouwd en blijft continue in ontwikkeling door een grote open source community. Door te kiezen voor WordPress als CMS, kies je voor een schaalbare en slimme website. WordPress is inmiddels het meest gebruikte CMS wereldwijd en 30% van alle grote websites draaien al op WordPress.

Schaalbaarheid WordPress

Je kunt op veel verschillende manieren een WordPress website laten maken. Zo gebruiken wij WordPress als basis maar hebben wij door de jaren heen een eigen inrichting gegeven aan het CMS. Als je door ons een WordPress website laat maken is er altijd een duidelijke scheiding tussen de data (content) en lay-out (template). Door het maken van deze duidelijke scheiding en het gebruik van content-types in combinatie met pagina’s lay-outs ontwikkelen we een extreem flexibel en schaalbare website. Je kunt hierdoor ook jouw website gemakkelijker koppelen aan andere digitale systemen in jouw bedrijf om slim je data te verwerken. Ook een ander groot voordeel vanuit marketing oogpunt is dat je erg snel kunt inspelen op veranderingen in de markt en daarmee concurrerend blijft.

Corporate website laten maken

Voor een corporate website is WordPress eigenlijk altijd de beste en meest koste efficiënte oplossing. Heb je bepaalde specifieke eisen/wensen die niet vallen onder een zakelijke informatieve website. Bijvoorbeeld een productcatalogus met 50.000+ producten gekoppeld met jouw ERP pakket? Dan ontwikkelen wij dat gedeelte als maatwerk Laravel applicatie. Door het maken van slimme API koppelingen kunnen we dan je applicatie en corporate website aan elkaar koppelen.

Door vanuit deze visie je digitale oplossingen te ontwikkelen zul je merken dat je veel gerichter werkt aan de juiste systemen en functionaliteiten.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Martin van Maaren

WordPress website laten maken?

Ik vind niets leuker dan meedenken met ondernemers en marketeers bij het maken van een nieuwe website.
Stuur een berichtje

Handige tools voor marketeers

Speciaal voor B2B marketeers, werk met de juiste tools en systemen. Ontvangt de whitepaper B2B Marketing Tools!

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig bij je WordPress website?

Stuur een berichtje