Website maken

Nieuwe WordPress website laten maken?

Met 15+ jaar ervaring en ruim 250+ klanten in de regio Arnhem-Nijmegen. Zijn wij specialist op het gebied in het ontwikkelen en optimaliseren van resultaatgerichte WordPress websites. Wil je ook een nieuwe website laten maken?

Plan videocall

Website maken

Met 15+ jaar ervaring en ruim 250+ klanten in de regio Arnhem-Nijmegen. Zijn wij specialist op het gebied in het ontwikkelen en optimaliseren van resultaatgerichte WordPress websites. Wil je ook een nieuwe website laten maken?

Geen standaard websites, maar een resultaatgerichte maatwerk website

Door een goede WordPress website op de juist manier te laten ontwikkelen doe je als ondernemer of marketeer één van de beste investeringen die je kunt maken in jouw bedrijf. Je hebt namelijk niet zomaar een resultaatgerichte website neergezet. Je zult in het ontwikkel proces kritisch en grondig naar jouw positionering moeten kijken. Je moet de vraag van jouw doelgroep begrijpen en hiervoor de juiste pagina's inrichten. Pas als we een goede funnel hebben ontwikkeld, gaan we online adverteren, data verzamelen en optimaliseren.

Wat kun je verwachten?

 • Schaalbaar beheersysteem (CMS)
 • Eigen WordPress setup
 • Schone website code
 • Jouw doelgroep bereiken
 • Concrete doelstellingen vooraf
 • Mobile-first website ontwerp
Rick Van Dijk
Rick Van Dijk
2024-01-11
Martin van Most Value heeft mij uitstekend geholpen met het ontwerpen van een website en alle factoren die daarmee samenhangen! Gaat deskundig te werk en is pas tevreden als jij dat ook bent!
Mariska van Heijdoorn
Mariska van Heijdoorn
2023-09-19
Martin heeft onze Stichting perfect geholpen met een logo voor één van onze projecten. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor.
Catharina Meijer
Catharina Meijer
2023-06-15
Ze hebben mij super snel geholpen en zijn uiterst betrouwbaar.
bilal zaitouni
bilal zaitouni
2022-11-01
Most value is een aanrader op het gebied van online marketing. Ze overtreffen je verwachtingen!
Kevin van Mierlo
Kevin van Mierlo
2022-07-06
Zeer vakkundig! Professionele aanpak en dus zeker een aanrader voor het ontwerpen en maken van jouw website.
Gwenda van Mierlo- van Maaren
Gwenda van Mierlo- van Maaren
2022-07-06
Hoge Kwaliteit, Creatief ontwerp en klantvriendelijk! Zeker een aanrader!
Kasper Katje
Kasper Katje
2022-07-03
Fijne samenwerking. Duidelijke communicatie en vlotte betaling.

Recente projecten

Ook een professionele website laten maken? Dat kan al vanaf €2.250 (excl. btw)Website laten maken

Waar kijken we naar:

 1. Hoe ben jij als bedrijf met jouw product of dienst het meest waardevol voor jouw doelgroep?
 2. Op welke manier en in welke fase van de klantreis (oriëntatiefase, beslisfase, koopfase of gebruiksfase) komt de bezoeker met jouw bedrijf in contact?
 3. Wat is jouw boodschap en wat wil je uitstralen?
 4. Hoe onderscheid je jouw bedrijf van concurrenten?
 5. Welke data en processen zijn nodig om conversies te optimaliseren.

Achter een succesvolle online business schuilt een team van gedreven ondernemers, digitale experts en slimme marketeers. Als jij echt een resultaatgerichte en concurrerende WordPress website wilt laten maken zullen we precies moeten weten waar jouw klant behoefte aan heeft en op welk moment jouw product of dienst relevant is. Om dit te kunnen voorspellen gaan we de stappen die klanten nemen (de klantreis) vastleggen. We gaan voor elke stap gericht content maken die inspeelt op de behoefte en helpen bij het maken van de keuze voor jouw product of dienst. Bij het maken van een goede website draait het allemaal om een optimale klantbeleving met een heldere boodschap en goed verhaal. Door onze online first aanpak, 15+ jaar ervaring en kritisch kijk naar jouw bedrijf kunnen we samen een onderscheidende website maken.

WordPress CMS

WordPress is een Content Management Systeem waarmee je complexe websites en webwinkels kunt laten maken. De WordPress basis is gebouwd en blijft continue in ontwikkeling door een grote open source community. Door te kiezen voor WordPress als CMS, kies je voor een schaalbare en slimme website. WordPress is inmiddels het meest gebruikte CMS wereldwijd en 30% van alle grote websites draaien al op WordPress.

Schaalbaarheid WordPress

Je kunt op veel verschillende manieren een WordPress website laten maken. Zo gebruiken wij WordPress als basis maar hebben wij door de jaren heen een eigen inrichting gegeven aan het CMS. Als je door ons een WordPress website laat maken is er altijd een duidelijke scheiding tussen de data (content) en lay-out (template). Door het maken van deze duidelijke scheiding en het gebruik van content-types in combinatie met pagina’s lay-outs ontwikkelen we een extreem flexibel en schaalbare website. Je kunt hierdoor ook jouw website gemakkelijker koppelen aan andere digitale systemen in jouw bedrijf om slim je data te verwerken. Ook een ander groot voordeel vanuit marketing oogpunt is dat je erg snel kunt inspelen op veranderingen in de markt en daarmee concurrerend blijft.

Corporate website laten maken

Voor een corporate website is WordPress eigenlijk altijd de beste en meest koste efficiënte oplossing. Heb je bepaalde specifieke eisen/wensen die niet vallen onder een zakelijke informatieve website. Bijvoorbeeld een productcatalogus met 50.000+ producten gekoppeld met jouw ERP pakket? Dan ontwikkelen wij dat gedeelte als maatwerk Laravel applicatie. Door het maken van slimme API koppelingen kunnen we dan je applicatie en corporate website aan elkaar koppelen.

Door vanuit deze visie je digitale oplossingen te ontwikkelen zul je merken dat je veel gerichter werkt aan de juiste systemen en functionaliteiten.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Martin van Maaren

WordPress website laten maken?

Ik vind niets leuker dan meedenken met ondernemers en marketeers bij het maken van een nieuwe website.
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig voor jouw WordPress website?

Stuur een berichtje