Website onderhoud

Wordpress website laten onderhouden?

Heb jij een WordPress website laten maken maar zit je zonder goede partner voor het onderhoud van je website? Wil je graag jouw website laten optimaliseren en doorontwikkelen? Wij staan klaar!

Kennismakingsgesprek

Website onderhoud

Heb jij een WordPress website laten maken maar zit je zonder goede partner voor het onderhoud van je website? Wil je graag jouw website laten optimaliseren en doorontwikkelen? Wij staan klaar!

WordPress website laten onderhouden

Je hebt al een WordPress website, maar zoekt een goede partner om jouw website verder te ontwikkelen. In 5 stappen nemen wij jouw WordPress website in onderhoud en maken deze weer helemaal up-to-date. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent en wat het onderhoud van jouw website gaat kosten.

Met 15+ jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites hebben wij ruim 250+ WordPress websites in beheer/onderhoud. Hierdoor zijn wij snel en flexibel in het aanpassen of uitbreiden van jouw website.

Onderhoud uitbesteden in 5 stappen

Stap 1 – Kennismaken

Middels een online video call of afspraak bij ons op kantoor in Arnhem zullen we kennismaken. Hebben we samen een goed beeld van de situatie en de staat van jouw website? En hebben we een klik? Dan krijg je een vast contactpersoon toegewezen die zich helemaal verdiept in jouw website, bedrijf, product/dienst en doelgroep.

Stap 2 – Inventariseren website

Hoe staat je WordPress website ervoor? Wij kijken naar de vormgeving, techniek, monitoring, conversies, beveiliging, laadtijden, gebruikte plugins, opbouw van de template en de werking van de formulieren en afhandeling van e-mails. Weten we waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken? We verdiepen ons in jouw website en business, kortom waar liggen de quick wins en verbeteringen. Op basis van de verzamelde informatie maken we een duidelijk plan en brengen alle punten in een to-do lijst samen. Wij bieden een onderhoudscontract dat het beste past bij bij jouw website en wensen.

Stap 3 – Overnemen webhosting

Wij nemen de webhosting van jouw website op ons. Daarmee hebben we toegang tot jouw website en monitoren en garanderen we de performance van je website. We verhuizen je website naar onze server, checken Google Analytics en Search Console en stellen alles goed in. Nu kunnen we snel schakelen en aan de slag!

Stap 4 – Aanpassen en up-to-date maken

In de vierde stap gaan we op basis van prioriteit met de gemaakte to-do lijst beginnen. Al deze punten zullen opgepakt en aangepast worden en in de lijst zie je altijd een actueel overzicht van de aanpassingen. Handig! Plugin’s up-to-date, beveiliging geregeld, laadtijd en caching goed instellen. We maken je website helemaal fris en klaar voor het genereren van conversies.

Stap 5 – Onderhouden en uitbreiden

We zullen maandelijks je website updaten en je krijgt alle support die je nodig hebt zodat je gerust het onderhoud van jouw WordPress website kunt loslaten. Lekker focussen op jouw business en online je presentatie goed geregeld. Wij bieden je de maximale service voor onderhoud en support voor WordPress websites. Zonder vaste contracten of moeilijk gedoe. Gewoon één vaste contactpersoon met technische kennis en ervaring, snelle reactietijd, goede communicatie en specialisten die betrokken zijn bij jouw bedrijf en weten hoe jouw website werkt.

Kosten voor het onderhouden

Wij werken met heldere onderhoudscontracten zodat je precies weet wat je mag verwachten van onze service. Al onze diensten zijn gebaseerd op een uurtarief van €89,- per uur (excl. btw).

Onderhoudscontract klikt alsof je er lange tijd aan vast zit, maar dit is niet het geval. Gewoon maandelijks opzegbaar, maar we gaan natuurlijk voor een langdurige samenwerking. Hopelijk wil je daarna niet meer anders. Net als veel van onze andere klanten. 😁

Rick Van Dijk
Rick Van Dijk
2024-01-11
Martin van Most Value heeft mij uitstekend geholpen met het ontwerpen van een website en alle factoren die daarmee samenhangen! Gaat deskundig te werk en is pas tevreden als jij dat ook bent!
Mariska van Heijdoorn
Mariska van Heijdoorn
2023-09-19
Martin heeft onze Stichting perfect geholpen met een logo voor één van onze projecten. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor.
Catharina Meijer
Catharina Meijer
2023-06-15
Ze hebben mij super snel geholpen en zijn uiterst betrouwbaar.
bilal zaitouni
bilal zaitouni
2022-11-01
Most value is een aanrader op het gebied van online marketing. Ze overtreffen je verwachtingen!
Kevin van Mierlo
Kevin van Mierlo
2022-07-06
Zeer vakkundig! Professionele aanpak en dus zeker een aanrader voor het ontwerpen en maken van jouw website.
Gwenda van Mierlo- van Maaren
Gwenda van Mierlo- van Maaren
2022-07-06
Hoge Kwaliteit, Creatief ontwerp en klantvriendelijk! Zeker een aanrader!
Kasper Katje
Kasper Katje
2022-07-03
Fijne samenwerking. Duidelijke communicatie en vlotte betaling.

WordPress onderhoudscontract

Geen vaste onderhoudscontracten, maar we maken een onderhoudscontract opmaat voor jouw website. We reserveren maandelijks uren en tijd, die we samen verwachten nodig te hebben. Hierin werken we aan jouw to-do’s lijst, die je zelf gemakkelijk kunt aanvullen en beheren.

Reken voor een kleine WordPress website op ongeveer 4 uur per maand. Dus vanaf €356,- (excl. btw) per maand werken we aan het onderhoud en het verbeteren van jouw website. Vaak kunnen we al binnen een paar dagen direct voor je aan de slag en je website in onderhoud nemen. Neem voor meer informatie of vragen contact op over de mogelijkheden en een onderhoudscontract opmaat.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Martin van Maaren

WordPress website laten onderhouden?

Wil je het onderhoud van jouw website uithanden geven? Wij hebben 15+ jaar ervaring met WordPress. Geen vaste contracten, gewoon goede service!
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig voor jouw WordPress website?

Stuur een berichtje