Website onderhoud

Wordpress website laten onderhouden?

Heb jij een WordPress website laten maken maar zit je zonder goede partner voor het onderhouden van je website? Nu niet meer! 👌

Plan videocall

WordPress onderhoud

Wij nemen in 5 stappen jouw WordPress website in onderhoud en maken deze weer helemaal up-to-date. Je weet vooraf altijd precies waar je aan toe bent en wat het onderhoud van jouw website gaat kosten.

Met 15+ jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites hebben wij ruim 250+ WordPress websites in onderhoud. Hierdoor zijn wij ook snel en flexibel in het aanpassen of uitbreiden van jouw website.

Onderhoud in 5 stappen

Stap 1 – Kennismaken

Middels een online video call of afspraak bij ons op kantoor in Arnhem zullen we even kennismaken. Denken we dat we je goed kunnen helpen en hebben we een klik? Hebben we samen een duidelijk beeld van de situatie en staat van jouw website? Heb je een goed gevoel? Dan krijg je een vast contactpersoon toegewezen die zich helemaal verdiept in jouw website, bedrijf en doelgroep.

Stap 2 – Inventariseren website

Hoe staat je WordPress website ervoor? Wij kijken naar de vormgeving, monitoring, conversies, beveiliging, laadtijden, gebruikte plugins, opbouw van de template en de werking van de formulieren en afhandeling van e-mails. Weten we waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken? We verdiepen ons in jouw website en business, kortom wat is jouw behoefte. Op basis van de verzamelde informatie maken we een duidelijk plan en brengen alle punten in een to-do lijst samen. We komen met een onderhoudscontract dat het beste past bij bij jouw website.

Stap 3 – Overnemen webhosting

Wij nemen de webhosting van jouw website op ons. Daarmee hebben we toegang tot jouw website en monitoren en garanderen we de performance van je website. We verhuizen je website naar onze server, checken Google Analytics en Search Console en stellen alles goed in. Nu kunnen we snel schakelen en aan de slag!

Stap 4 – Aanpassen en up-to-date maken

In de vierde stap gaan we met de gemaakte to-do lijst beginnen. Al deze punten zullen opgepakt en aangepast worden en in de lijst zie je altijd een actueel overzicht van de aanpassingen. Handig! Plugin’s up-to-date, beveiliging geregeld, laadtijd en caching goed instellen. We maken je website helemaal fris en klaar voor het genereren van conversies.

Stap 5 – Onderhouden en uitbreiden

We zullen iedere maand je website updaten en je krijgt alle support die je nodig hebt zodat je gerust het onderhoud van jouw WordPress website kunt loslaten. Lekker focussen op jouw business en online je presentatie goed geregeld. Wij bieden je de maximale service voor onderhoud en support voor WordPress websites. Zonder vaste contracten of moeilijk gedoe. Gewoon één vaste contactpersoon met technische kennis en ervaring, die betrokken is bij jouw bedrijf en weet hoe jouw website werkt.

Kosten voor het onderhouden

Wij werken met heldere onderhoudscontracten zodat je precies weet wat je mag verwachten van onze service. Al onze diensten zijn gebaseerd op een uurtarief van €89,- per uur (excl. BTW).

WordPress onderhoudscontract

Wij hebben een aantal vaste onderhoudscontracten voor kleine WordPress websites. Hierdoor kunnen we al binnen een paar dagen direct voor je aan de slag en je website in onderhoud nemen. Vraag naar onze standaard onderhoudscontracten.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Martin van Maaren

WordPress website laten onderhouden?

Wil je het onderhoud van jouw website uithanden geven? Wij hebben 15+ jaar ervaring met WordPress. Geen vaste contracten, gewoon goede service!
Stuur een berichtje

Handige tools voor marketeers

Speciaal voor B2B marketeers, werk met de juiste tools en systemen. Ontvangt de whitepaper B2B Marketing Tools!

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig bij je WordPress website?

Stuur een berichtje