Marketing specialist

Haal tijdelijk of voor langer marketing expertise in huis

Ik werk aan het continue verbeteren van jouw website, campagnes en bedrijfsprocessen. Als freelance marketing specialist bedenk, ontwikkel en optimaliseer ik jouw digitale kanalen en communicatie.

Kennismakingsgesprek

Marketing specialist

Ik werk aan het continue verbeteren van jouw website, campagnes en bedrijfsprocessen. Als freelance marketing specialist bedenk, ontwikkel en optimaliseer ik jouw digitale kanalen en communicatie.

Passie voor online en digitaal

Als digital consultant is er niets leuker dan samen met ambitieuze ondernemers of online marketeers werken aan het digitaliseren van hun bedrijf. Het optimaal inrichten van de customer journey, bedrijfsprocessen automatiseren en een heldere boodschap visualiseren en communiceren. Ik werk graag aan het in de markt zetten van jouw product of dienst en het bereiken van jouw doelgroep. Met mijn ervaring als webdeveloper en freelance online marketing specialist werk ik al 15+ jaar in de regio Arnhem-Nijmegen voor mooie opdrachtgevers.

Digitaal sterk bedrijf

Toen ik in 2005 voor mijn allereerste opdracht (een videotheek in Arnhem) een logo met online reserveringssysteem aan het ontwikkelen was wist ik dat internet de toekomst zou zijn. De mogelijkheden en ontwikkelingen volgen elkaar snel op en dit zal alleen nog maar sneller worden. Inmiddels zijn er geen videotheken meer in Nederland en zijn de meeste ondernemers overtuigd dat internet een belangrijk verkoopkanaal is voor hun bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos en de concurrentie is overal. Hoe ga jij jouw product of dienst positioneren in de markt en aan jouw doelgroep communiceren?

Kennis, techniek en expertise delen

Om online een succesvolle business neer te zetten heb je als ondernemer of marketing team veel specifieke kennis nodig en moet je deze zien samen te brengen in een team van online specialisten die betrokken zijn bij jouw business. Om samen met externe partners (internetbureau of marketingbureau) het marketing budget efficiënt te besteden gaan we opzoek naar de juiste mix van strategie, branding, UX/UI-design, development en online marketing. Afhankelijk van jouw markt, focus en doelstellingen beginnen we met concrete stappen die zorgen voor de groei van jouw bedrijf. Dit kan alleen wanneer we jouw klant goed kennen, begrijpen en de problemen en behoefte weten. Intern in jouw bedrijf gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een meer digitale mindset voor een betere communicatie met betrokken specialisten en partners. Alleen als we dit voor elkaar krijgen kunnen we echt duurzame digitale oplossingen ontwikkelen die jouw bedrijf verder helpen.

Met mijn ervaring als online marketing specialist kan ik nu vanuit mijn rol als digital consultant jouw bedrijf ondersteunen met het in-house kennis opbouwen. Ik zorg ervoor dat je de regie behoud over de ontwikkeling van bestaande of nieuwe digitale oplossingen. Mijn waarde als webdeveloper met kennis en ervaring in het ontwerpen, programmeren en ondernemen is dat ik snel de verschillende fases van digitaliseren kan inschatten en kan omzetten tot een optimaal IT-landschap.

Met 15 jaar ervaring in het opzetten van een eigen full-service internet bureau in Arnhem en vanuit mijn werk binnen 250+ verschillende bedrijven en organisaties kan ik grote uitdagingen behapbaar maken. Hierbij werk ik niet alleen adviserend maar ook uitvoerend aan werkzaamheden en zet ik mijn netwerk van online specialisten in.

Vaardigheden als online marketing specialist

Als digital designer werk ik met Adobe XD, Photoshop en ben ik gespecialiseerd in UX-design. Als webdeveloper heb ik erg veel ervaring met WordPress, WooCommerce, Laravel, Bootstrap, HTML/CSS, PHP, Javascript. Als marketing specialist werk ik voornamelijk met Google Analytics, Search console, Google Looker Studio, Odoo, Hotjar en Mailchimp. Ook bij het opzetten en beheren van jouw social media marketing help ik je graag.

Ik werk veel samen met andere specialisten uit mijn netwerk en vaak ook op locatie van mijn opdrachtgevers. Zo is iedereen betrokken en kan er snel geschakeld worden. Door samen te werken, onderzoeken, bedenken, realiseren en bijsturen van concrete plannen, websites, campagnes, social media en slimme maatwerk systemen bouwen we gezamenlijk steeds meer kennis op.

Ik werk veel aan complexe digitale oplossingen en het vervangen en vernieuwen van onderdelen binnen een IT-landschap. Door goede communicatie en de inzet van de juiste tools en kennis sluiten we verschillende systemen en processen vloeiend op elkaar aan. Het slim en efficiënt automatiseren van bedrijfsprocessen in kleine stappen zorg ik voor de groei naar een digitaal sterk bedrijf. Ben jij opzoek naar een enthousiaste en betrokken online marketing specialist die zich helemaal verdiept in jouw markt, organisatie, klant en de huidige werkprocessen? Laten we dan eens kennismaken.

Online marketing specialist inhuren?

Als online marketing specialist en digital consultant is er niets leuker dan samen met ambitieuze ondernemers en marketeers werken aan het digitaliseren en optimaliseren van mooie bedrijven. Heb jij zin om een optimale klantbeleving neer te zetten en processen te verbeteren? Ben je benieuwd of we een match hebben? Plan een online video call, of maak een afspraak voor een eerste kennismaking.

Plan videocall

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Hoe ik jou verder kan helpen?

Met 15 jaar ervaring in het opbouwen van mijn eigen full-service internetbureau Pixel Creation en de samenwerking met 250+ ondernemers en marketeers weet ik precies welke fases je als bedrijf doorgaat in de digitalisering van je bedrijf. Ik weet wat je nodig hebt om het beste uit je online business te halen en mensen te betrekken om in kleine stapjes grote veranderingen in gang te zetten.

Digitale expertise inzetten
  • Één aanspreekpunt, duidelijk communicatie
  • Ervaren en betrokken, werk graag samen
  • Technisch perfecte website
  • Groot netwerk online specialisten
  • Altijd opzoek naar verbeteringen
  • Meest gebruikte Content Management Systeem
Martin van Maaren

Online marketing specialist in de regio Arnhem-Nijmegen

Slimme online marketing specialist nodig? Samen maken we een plan met concrete doelen en gaan we aan de slag!
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje