Marketing specialist

Tijdelijk of voor langer marketing expertise in huis halen?

Als ervaren marketing specialist kijk ik naar het totaalplaatje van jouw online business. Heb jij een freelance online marketeer, webdesigner en developer nodig in jouw team?

Plan videocall

Marketing specialist

Als ervaren marketing specialist kijk ik naar het totaalplaatje van jouw online business. Heb jij een freelance online marketeer, webdesigner en developer nodig in jouw team?

Passie voor online en marketing

Als digital consultant is er niets leuker dan samen met jou als ambitieuze ondernemer of online marketeer werken aan de digitale marketing van jouw bedrijf. Het optimaal inrichten van de customer journey, bedrijfsprocessen automatiseren en jouw verhaal helder en duidelijk communiceren en visualiseren. Alles voor het in de markt zetten van jouw product of dienst en het bereiken van jouw doelgroep. Als freelance online marketeer, designer en webdeveloper werk ik graag aan jouw online business met als doel een digitaal sterk bedrijf maken.

Digitaal sterk bedrijf maken

Toen ik in 2005 voor mijn allereerste opdracht (een videotheek in Arnhem) een logo met bijpassend webdesign aan het ontwerpen was wist ik al dat het internet de toekomst was. De mogelijkheden en de ontwikkelingen voor bedrijven op internet volgen elkaar snel op en dit zal alleen nog maar sneller gaan worden. Inmiddels zijn er nog maar een paar videotheken in Nederland en zijn de meeste ondernemers overtuigd dat internet een belangrijk verkoopkanaal is voor hun bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos en de concurrentie is overal. Hoe ga jij jouw product of dienst positioneren in de markt?

Kennis en techniek inzetten en expertise delen

Om online een succesvolle business neer te zetten heb je als ondernemer of marketing team veel specifieke kennis nodig en moet je deze zien samen te brengen in een club online specialisten die betrokken zijn bij jouw business. Om samen met je externe partners (internetbureau of marketingbureau) jou budget efficiënt te besteden gaan we opzoek naar de juiste mix van strategie, branding, UX/UI-design, development en online marketing die bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. Hiervoor is het belangrijk dat de betrokken externe specialisten jouw organisatie maar ook jouw klant goed leren kennen. Ook je eigen medewerkers en collega’s moeten vaak een meer digitale mindset ontwikkelen om op hoofdlijnen te communiceren met online specialisten. Alleen als je dat voor elkaar krijgt kun je echt goede digitale oplossingen ontwikkelen die de hele organisatie verder helpen.

Ik ben een echte online marketing specialist en als digital consultant help ik je bij het in-house kennis opbouwen en de regie behouden over de ontwikkeling van bestaande of nieuwe digitale oplossingen. Mijn grote voordeel is dat ik als full-stack developer over zowel de design, technische en online marketing kennis en vaardigheden beschik. Met 15 jaar ervaring in het opzetten van een eigen full-service internet bureau en werken aan de business van 250+ bedrijven in de regio Arnhem kan ik grote uitdagingen behapbaar maken. Hierbij werk ik niet alleen adviserend maar ook uitvoerend aan werkzaamheden en zet ik mijn netwerk van online specialisten in.

Mijn vaardigheden als online marketing specialist

Als digital designer werk ik met Adobe XD, Photoshop en ben ik gespecialiseerd in UX-design. Als webdeveloper heb ik erg veel ervaring met WordPress, Laravel, Bootstrap, HTML/CSS, PHP, Javascript. Als marketing specialist werk ik voornamelijk met Google Analytics, Search console, data studio, Hotjar en Mailchimp.

Ik werk graag samen met andere specialisten uit mijn en jouw netwerk bij jouw op locatie. Zo is iedereen betrokken en kan er snel geschakeld worden. Door samen te werken, onderzoeken, bedenken, realiseren en bijsturen van concrete plannen, websites, campagnes en slimme maatwerk systemen bouwen we gezamenlijk steeds meer kennis op.

Tegenwoordig werk ik veel aan complexe digitale oplossingen en presentaties die vloeiend op elkaar aansluiten. En dat is wat je als digitaal sterk bedrijf vandaag de dag nodig hebt. Een goede online marketing specialist met veel kennis van jouw organisatie, jouw klant en de huidige werkprocessen.

Online marketing specialist inhuren?

Voor mij als online marketing specialist en digital consultant is er niets leuker dan samen met ambitieuze ondernemers en marketeers werken aan het digitaliseren en optimaliseren van jouw bedrijf voor een optimale klantbeleving. Benieuwd of we een match hebben? Plan een videocall voor een eerste online kennismaking.

Plan videocall

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Hoe ik jou verder kan helpen?

Met 15 jaar ervaring in het opbouwen van mijn eigen full-service internetbureau Pixel Creation en de samenwerking met 250+ ondernemers en marketeers weet ik precies welke fases je als bedrijf doorgaat in de digitalisering van je bedrijf. Ik weet wat je nodig hebt om het beste uit je online business te halen en mensen te betrekken om in kleine stapjes grote veranderingen in gang te zetten.

Digitale expertise inzetten
  • Één aanspreekpunt, duidelijk communicatie
  • Ervaren en betrokken, werk graag samen
  • Technisch perfecte website
  • Groot netwerk online specialisten
  • Altijd opzoek naar verbeteringen
  • Meest gebruikte Content Management Systeem
Martin van Maaren

Werken aan een goede online presentatie voor jouw bedrijf?

Online marketeer en webdeveloper nodig voor een concreet marketingplan en de uitvoering?
Stuur een berichtje

Handige tools voor marketeers

Speciaal voor B2B marketeers, werk met de juiste tools en systemen. Ontvangt de whitepaper B2B Marketing Tools!

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig bij je WordPress website?

Stuur een berichtje