Website advies

Benieuwd hoe je ervoor staat met jouw website?

Website advies op het gebied van content, SEO, design, techniek, conversie en performance. Zoek je een eerlijke en betrokken specialist die gaat voor kwaliteit en het creëren van echte meerwaarde voor jouw klant?

Plan videocall

Website advies

Website advies op het gebied van content, SEO, design, techniek, conversie en performance. Zoek je een eerlijke en betrokken specialist die gaat voor kwaliteit en het creëren van echte meerwaarde voor jouw klant?

Website advies voor bedrijven

Online relevant zijn vraagt om een doordachte en slimme website. Wil jij als ondernemer of online marketeer jouw product of dienst meer laten opvallen op internet? Overtuigender communiceren over de meerwaarde van jouw product of dienst? Wil je graag directer contact leggen met de juiste mensen die opzoek zijn naar wat jij te bieden hebt? Samen maken we jouw behoefte en doelstellingen concreet en werk ik een website advies uit.Advies en ondersteuning

Online relevant zijn vraagt om een doordachte en slimme website en het inzetten van alle digitale kanalen. Wil jij als ondernemer of online marketeer jouw product of dienst laten opvallen? Wil je overtuigender communiceren? Meer resultaat uit je website halen en datagedreven aan jouw online marketing werken? Met ons website advies plan zoeken we naar de meerwaarde van jouw product of dienst in de markt. Wij maken niet alleen een concreet plan, maar staan ook naast je in de uitvoering.

Ik ben Martin

Met veel kennis en ervaring als webdeveloper, marketeer en ondernemer ben ik sinds 2007 voornamelijk gericht op de optimalisatie en positionering van websites en webshops.

Projecten bekijken

Hoe ziet een website advies eruit?

 1. Vrijblijvende website analyse (30 onderdelen)
  Na een eerste kennismaking zal ik samen met andere specialisten uit mijn netwerk, ervaren webdesigners, developers en online marketeers jouw bestaande website analyseren en een eerste vrijblijvende website analyse uitwerken op basis van de 30 meest kritische onderdelen. Deze website analyse is de basis zodat wij een eerste indruk kunnen geven hoe waardevol het website advies gaat zijn.
 2. Vertrekpunt bepalen
  Wanneer we vanuit deze website analyse zien dat de basis van jouw website goed staat om op voort te ontwikkelen dan kunnen we het website advies starten. We zullen dan samen het vertrekpunt, verwachtingen en doelstellingen bepalen. Vooraf aan een website advies vraag ik toegang tot het Content Management Systeem (WordPress) en toegang tot de code van de website (FTP toegang).
 3. Complete analyse met website advies
  Nu kunnen we starten aan het maken van een website adviesplan, afgestemd op jouw website en bedrijf, product of dienst en met de besproken doelstellingen en jouw doelgroep en markt in gedachten. Wij gaan aan de slag, vanuit mijn kennis als webdesigner en programmeur beoordeel samen met verschillende collega’s jouw website op basis van alle 230 richtlijnen en onderdelen.
 4. Website advies uitvoeren
  Wij zullen een meeting inplannen om samen het gemaakte website advies te bespreken en om te zetten naar een concreet actieplan, hierin staan alle onderdelen en taken omschreven en zullen we deze verdelen. Ook zullen we dan een tijdslijn maken zodat we precies weten wanneer welke onderdelen we kunnen doorvoeren in de website en het resultaat kunnen gaan monitoren.
 5. Iedere maand een update/evaluatie
  Minstens zo belangrijk is om samen iedere 4 weken een update/evaluatie te plannen om ons website advies te bespreken en altijd gericht op het verzamelen van data voor het monitoren van de resultaten en het bijsturen en optimaliseren van jouw website. Ik ondersteun hierbij ook altijd bij het vaststellen en concreet maken van realistische doelstellingen en het meten en monitoren hiervan. Hierdoor kunnen we vooraf vastgestelde doelstellingen behalen en verleggen.

In het advies leggen we de focus op het verbeteren en neerzetten van een sterke website of webshop. We nemen hierin de complete online positionering van jouw bedrijf mee. Het beste is om te kijken naar de rol van jouw site in het totale digitale landschap van jouw bedrijf.

We brengen jouw website op niveau voor een optimale klantbeleving. Doordat we hierbij verder kijken dan alleen jouw website laten we interne bedrijfsprocessen efficiënter op elkaar aansluiten middels slimme koppelingen. Op deze manier bieden we direct merkbare meerwaarde in het bestel of communicatie proces voor jouw klant.

Als ervaren digital developer denk ik iedere dag mee met ambitieuze ondernemers en marketeers die hun website willen verbeteren of vernieuwen.

Plan geheel vrijblijvend een virtuele meeting en ontvang direct praktische tips en verbeterpunten.

Plan videocall

Jouw website verbeteren

Ik vind niets leuker om samen met jou na te denken over de concrete stappen en verbeteringen om tot een hogere conversie te komen. Ik zal in onze samenwerking ook zoveel mogelijk kennis en expertise delen met jouw interne marketing/sales team zodat deze direct aansluit op het team van externe online specialisten. Het website advies plan bestaat niet alleen uit een inhoudelijke en technische analyse van jouw website maar vraagt vaak ook om een verandering in de mindset en werkwijze van jouw team.

Wat kost een website advies?

De kosten voor het maken van een compleet website advies plan opmaat is eenmalig € 2.495 (excl. BTW). In het advies zullen we per onderdeel de verbeterpunten met een kosten inschatting geven voor het aanpassen en ontwikkelen van de benodigde functionaliteiten en aanpassingen.

Continue blijven verbeteren

Het werken en optimaliseren aan jouw website is een continue proces. Je moet blijven inspelen op veranderingen en online direct concurreren, dit vereist een schaalbare en goede website. Als online specialist weet ik hoe we op basis van een budget het optimale uit jouw online business halen. Ik streef altijd naar het hoogst haalbare resultaat binnen vooraf gestelde doelen en grenzen. Hierdoor kun je met een klein budget beginnen en langzaam opschalen doordat ik stuur op het optimaliseren van de ROI (Return on investment) kun je na enkele maanden ook de kosten en de baten naast elkaar leggen. Dit maakt het investeren in de optimalisatie van jouw online positie een stuk overzichtelijker en eenvoudiger.

Betrokken online specialisten

Wil jij een betrokken en ervaren online specialist in huis halen die voor langere termijn met je meekijkt, adviseert en ideeën kan uitwerken en inrichten? Ben je benieuwd hoe de beste online specialisten in jouw regio aankijken tegen de huidige situatie en online positionering van jouw bedrijf?

Neem contact met mij op voor de eerste stap en krijg direct inzicht in de mogelijkheden en status van jouw online business. Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw verhaal en over de drijfveer van jou als ondernemer.

Door het plannen van een videocall zal ik alvast een eerste online kennismaking met je inplannen. Laten we kennismaken en jouw website bespreken.

Plan videocall

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Martin van Maaren

Laten we jouw website bespreken en aanpakken!

Advies nodig over het design, de performance, werking, vindbaarheid of conversie van jouw website? Laten we kennismaken!
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje