Website advies

Advies over jouw WordPress website

Website advies voor ondernemers en online marketeers op het gebied van content, design, conversie, techniek en performance.

Plan videocall

Website advies voor bedrijven

Online relevant zijn vraagt om een doordachte en slimme website. Wil jij als ondernemer of online marketeer jouw product of dienst meer laten opvallen op internet? Overtuigender communiceren over de meerwaarde van jouw product of dienst? Wil je graag directer contact leggen met de juiste mensen die opzoek zijn naar wat jij te bieden hebt? Samen maken we jouw behoefte en doelstellingen concreet en werk ik een website advies uit.Website advies voor bedrijven

Online relevant zijn vraagt om een doordachte en slimme website. Wil jij als ondernemer of online marketeer jouw product of dienst meer laten opvallen op internet? Overtuigender communiceren over de meerwaarde van jouw product of dienst? Wil je graag directer contact leggen met de juiste mensen die opzoek zijn naar wat jij te bieden hebt? Samen maken we jouw behoefte en doelstellingen concreet en werk ik een website advies uit.

Ik ben Martin

Met veel vakinhoudelijke kennis en ervaring ben ik sinds 2007 voornamelijk gericht op de optimalisatie en positionering van WordPress en WooCommerce websites.

Hoe ziet een website advies eruit?

 1. Vrijblijvende website analyse (30 onderdelen)
  Na een eerste kennismaking zal ik samen met andere specialisten uit mijn netwerk, ervaren webdesigners, developers en online marketeers jouw bestaande website analyseren en een eerste vrijblijvende website analyse uitwerken op basis van de 30 meest kritische onderdelen. Deze website analyse is de basis zodat wij een eerste indruk kunnen geven hoe waardevol het website advies gaat zijn.
 2. Vertrekpunt bepalen
  Wanneer we vanuit deze website analyse zien dat de basis van jouw website goed staat om op voort te ontwikkelen dan kunnen we het website advies starten. We zullen dan samen het vertrekpunt, verwachtingen en doelstellingen bepalen. Vooraf aan een website advies vraag ik toegang tot het Content Management Systeem (WordPress) en toegang tot de code van de website (FTP toegang).
 3. Complete analyse met website advies
  Nu kunnen we starten aan het maken van een website adviesplan, afgestemd op jouw website en bedrijf, product of dienst en met de besproken doelstellingen en jouw doelgroep en markt in gedachten. Wij gaan aan de slag, vanuit mijn kennis als webdesigner en programmeur beoordeel samen met verschillende collega’s jouw website op basis van alle 230 richtlijnen en onderdelen.
 4. Website advies uitvoeren
  Wij zullen een meeting inplannen om samen het gemaakte website advies te bespreken en om te zetten naar een concreet actieplan, hierin staan alle onderdelen en taken omschreven en zullen we deze verdelen. Ook zullen we dan een tijdslijn maken zodat we precies weten wanneer welke onderdelen we kunnen doorvoeren in de website en het resultaat kunnen gaan monitoren.
 5. Iedere maand een update/evaluatie
  Minstens zo belangrijk is om samen iedere 4 weken een update/evaluatie te plannen om ons website advies te bespreken en altijd gericht op het verzamelen van data voor het monitoren van de resultaten en het bijsturen en optimaliseren van jouw website. Ik ondersteun hierbij ook altijd bij het vaststellen en concreet maken van realistische doelstellingen en het meten en monitoren hiervan. Hierdoor kunnen we vooraf vastgestelde doelstellingen behalen en verleggen.

In ons website advies hebben we de focus op het verbeteren en neerzetten van een sterke website en een goede online positionering. Maar het liefst kijken we naar de rol van jouw website in jouw totale digitale landschap.

Jouw website op goed niveau is een eerste stap in een optimale klantbeleving. Door in het website advies jouw website in het totale digitale plaatje van jouw online business te zetten kunnen we processen efficiënter op elkaar laten aansluiten met als resultaat een goede klantcommunicatie. Op deze manier verzorgen wij een optimale klantbeleving met direct merkbare meerwaarde voor jouw klant.

Als digital consultant denk ik graag mee met ambitieuze ondernemers en marketeers die hun website willen verbeteren of vernieuwen.

Plan geheel vrijblijvend een virtuele meeting en ontvang direct praktische tips en verbeterpunten.

Plan videocall

Website advies voor een concurrerende website

Ik vind niets leuker om samen met ambitieuze ondernemers en online marketeers na te denken over het opzetten van een helder website adviesplan en het verbeteren van de huidige online positionering. Ik zal in onze samenwerking ook zoveel mogelijk kennis en expertise delen in jouw interne marketing/sales team zodat deze direct aansluit op het team van externe online specialisten. Een goed website advies bestaat niet alleen uit een inhoudelijke en technische analyse van jouw website maar vraagt vaak ook om een verandering in de organisatie en mindset/werkwijze.

Wat kost een website advies?

De kosten voor het maken van een compleet website advies opmaat is eenmalig € 1.275 (excl. BTW). In het advies zullen we per onderdeel de verbeterpunten met een kosten inschatting geven voor het optimaliseren, aanpassen of ontwikkelen van functionaliteiten en wijzigingen.

Blijven werken aan je website

Het werken en optimaliseren aan jouw website is een continue proces. Je moet blijven inspelen op veranderingen en online direct concurreren, dit vereist een schaalbare en goede website. Als online specialist weet ik hoe we op basis van een budget het optimale uit jouw online business halen. Ik streef altijd naar het hoogst haalbare resultaat binnen vooraf gestelde doelen en grenzen. Hierdoor kun je met een klein budget beginnen en langzaam opschalen doordat ik stuur op het optimaliseren van de ROI (Return on investment) kun je na enkele maanden ook de kosten en de baten naast elkaar leggen. Dit maakt het investeren in de optimalisatie van jouw online positie een stuk overzichtelijker en eenvoudiger.

Betrokken online specialisten

Wil jij een betrokken en ervaren online specialist in huis halen die voor langere termijn met je meekijkt, adviseert en ideeën kan uitwerken en inrichten? Ben je benieuwd hoe de beste online specialisten in jouw regio aankijken tegen de huidige situatie en online positionering van jouw bedrijf?

Neem contact met mij op voor de eerste stap en krijg direct inzicht in de mogelijkheden en status van jouw online business. Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw verhaal en over de drijfveer van jou als ondernemer.

Door het plannen van een videocall zal ik alvast een eerste online kennismaking met je inplannen. Laten we kennismaken en jouw website bespreken.

Plan videocall

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Martin van Maaren

Laten we jouw website bespreken en aanpakken!

Advies nodig over het design, de performance, werking, vindbaarheid of conversie van jouw website? Laten we kennismaken!
Stuur een berichtje

Handige tools voor marketeers

Speciaal voor B2B marketeers, werk met de juiste tools en systemen. Ontvangt de whitepaper B2B Marketing Tools!

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig bij je WordPress website?

Stuur een berichtje