Maak jouw website beter met hulp van Bing Webmaster Tools

Bing Webmaster Tools is een super fijne tool om jouw website te verbeteren. Ik gebruik voor het optimaliseren van mijn websites altijd Bing Webmaster Tools, Google Search Console en PageSpeed Insights.


Website optimaliseren

Bing Webmaster Tools is één van mijn favoriete tools voor het optimaliseren van een website. De tool geeft je snel inzicht in de opbouw van jouw html template en het gebruik van de meta description, titel en het gebruik van h1, h2, h3 titels. Verder heb je ook snel een overzicht van de foto’s en beelden op jouw website en hoe deze zijn benoemd voor zoekmachines.

Net als de Google Search Console tool geeft Bing je met deze tool inzicht in de zoekprestaties van jouw website in de Bing zoekmachine.

Wil je werken aan een betere website qua performance en structuur? Meld je website aan bij Bing Webmaster Tools en doe een site scan. Heb je hulp nodig bij het inventariseren of uitvoeren van de verbeteringen aan jouw website of webshop? Vraag naar de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Je kunt je website eenvoudig aanmelden bij Bing:

https://www.bing.com/webmasters/tools

Aan de slag met Bing Webmaster Tools

De performance en structuur van jouw website verbeteren? Ik geef advies en ondersteun bij de uitvoering en optimalisatie.
Stuur een berichtje

Alles voor een slimme WordPress website

Wil jij als ondernemer of online marketeer alles uit je website en online kanalen halen? Ga aan de slag met het ontwikkelen, optimaliseren, vindbaar maken en onderhouden van jouw WordPress website en het verbeteren van de gebruikerservaring voor jouw bezoekers.

WordPress maatwerk

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje