Laadtijd website verbeteren

Laadtijd website verbeteren

Een snellere laadtijd van jouw website zorgt voor meer contactmomenten en hogere posities in Google.


Een snellere website

De snelheid waarmee jouw website gebruikt kan worden is één van de belangrijkste criteria voor het genereren van meer conversies. Wil je meer contactmomenten uit jouw huidige bezoekersstromen halen? En wil je dat jouw website hoger zichtbaar wordt in Google? Dan is het laten optimaliseren van de laadtijd van jouw website stap 1.

Wat kunnen we verbeteren aan jouw WordPress website?

Wij zijn sinds 2007 gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van de beste WordPress websites en WooCommerce webwinkels. Heb jij een WordPress site en ben je ontevreden over de laadtijd? Dit is wat we voor je kunnen betekenen:

Werkzaamheden Web performance

  • Afbeeldingen comprimeren
  • Content pas inladen wanneer deze in beeld zijn (Lazy Loading)
  • JavaScript en CSS code opschonen
  • JavaScript en CSS requests optimaliseren
  • De reactietijd van de server verkorten
  • Optimaliseren webhosting/server
  • LCP verbeteren en optimaliseren
  • Caching van pagina’s
  • Opschonen HTML

Google Page Speed Insights is een gratis tool van Google waarmee je een goed overzicht krijgt van de staat van jouw website qua performance. Deze tool analyseert de laadsnelheid en het gebruik van je website op zowel mobiel als desktop en geeft vervolgens aanbevelingen voor verbetering.

Het gebruik van Google Page Speed Insights (https://pagespeed.web.dev/) is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar de URL van je website in te voeren en op ‘analyseren’ te klikken. Vervolgens krijg je binnen enkele seconden een score te zien op een schaal van 0 tot 100 voor zowel de mobiele versie als de desktopversie van je website. Alle specifieke pagina-elementen, zoals afbeeldingen, links, interne en externe scripts worden geanalyseerd zodat je ziet welke elementen mogelijk de laadsnelheid van je website vertragen.

Naast een score krijg je van Google Page Speed Insights ook concrete aanbevelingen voor verbeteringen. Ik help je graag om deze vaak technische verbeteringen door te voeren en jouw website te optimaliseren op de juiste punten.

Martin van Maaren

Betere gebruikerservaring en hogere positie in Google?

Door het laten optimaliseren van jouw website qua techniek en content, zal je website sneller laden wat zorgt voor meer conversie.
Stuur een berichtje

Alles voor een slimme WordPress website

Wil jij als ondernemer of online marketeer alles uit je website en online kanalen halen? Ga aan de slag met het ontwikkelen, optimaliseren, vindbaar maken en onderhouden van jouw WordPress website en het verbeteren van de gebruikerservaring voor jouw bezoekers.

WordPress maatwerk

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig voor jouw WordPress website?

Stuur een berichtje