WordPress maatwerk

Maatwerk nodig voor jouw WordPress website?

Ben je opzoek naar een ervaren WordPress developer die voor jouw website een duurzame plugin, thema of koppeling op maat kan ontwikkelen?

Plan videocall

WordPress maatwerk

Ben je opzoek naar een ervaren WordPress developer die voor jouw website een duurzame plugin, thema of koppeling op maat kan ontwikkelen?

Maatwerk WordPress website

Met 15+ jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk websites en webwinkels heb ik als WordPress developer al heel wat maatwerk code geschreven. Plugins, thema’s of slimme koppelingen met andere systemen. Allemaal met één doel een optimale gebruikerservaring neerzetten. Door te kiezen voor WordPress maatwerk profiteer je van de vele voordelen van open source maar hoef je geen consessies te doen qua functionaliteit, performance of gebruiksvriendelijkheid. Heb jij een WordPress website of ben je WordPress als Content Management Systeem (CMS) aan het overwegen in jouw IT landschap? Dan denk ik graag met je mee!

Loop je met jouw huidige website tegen beperkingen of hoge investeringen aan? Ik help je om te bekijken of WordPress de juiste oplossing is en welk maatwerk er nodig is voor jouw website.

Wat kun je verwachten?

 • Schaalbaar beheersysteem (CMS)
 • Eigen WordPress setup
 • Schone website code
 • Jouw doelgroep bereiken
 • Concrete doelstellingen vooraf
 • Mobile-first website ontwerp
Manon Van Den Berg
Manon Van Den Berg
2024-04-26
Wat een geweldige ervaring was het samenwerken met Most Value voor het ontwerpen van ons logo en het creëren van onze website voor BSO Scharrelnest! Je hebt onze visie perfect begrepen en wist deze om te zetten in een prachtig, kleurrijk logo dat helemaal bij onze stijl past. De website die Most Value heeft gemaakt is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor onze bezoekers. Dankzij Most Value's meedenkende houding en briljante ideeën hebben we nu een online aanwezigheid waar we trots op zijn. We kunnen Most Value niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel ontwerpwerk en web ontwikkeling. Nogmaals bedankt voor alles!"
Rick Van Dijk
Rick Van Dijk
2024-01-11
Martin van Most Value heeft mij uitstekend geholpen met het ontwerpen van een website en alle factoren die daarmee samenhangen! Gaat deskundig te werk en is pas tevreden als jij dat ook bent!
Mariska van Heijdoorn
Mariska van Heijdoorn
2023-09-19
Martin heeft onze Stichting perfect geholpen met een logo voor één van onze projecten. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor.
Catharina Meijer
Catharina Meijer
2023-06-15
Ze hebben mij super snel geholpen en zijn uiterst betrouwbaar.
bilal zaitouni
bilal zaitouni
2022-11-01
Most value is een aanrader op het gebied van online marketing. Ze overtreffen je verwachtingen!
Kevin van Mierlo
Kevin van Mierlo
2022-07-06
Zeer vakkundig! Professionele aanpak en dus zeker een aanrader voor het ontwerpen en maken van jouw website.

Voorbeelden van maatwerk websites

Ook een professionele website laten maken? Dat kan al vanaf €2.250 (excl. btw)WordPress maatwerk plugin’s

Heb je een bepaalde functionaliteit in gedachten maar kun je hiervoor geen bestaande plugin vinden? Of voldoet de plugin die je gebruikt niet helemaal aan jouw eisen qua werking of vormgeving? Ik kijk als WordPress developer graag met je mee of een maatwerk plugin voor jouw WordPress website de oplossing kan bieden. Het is belangrijk om alle voor en nadelen hiervan te overwegen en de schaalbaarheid van jouw website hierin als prioriteit te stellen.

Maatwerk webshop

Door WooCommerce als plugin toe te voegen aan jouw WordPress website, maken we van jouw site een complete en professionele webshop. Het thema ontwikkelen we op maat met het Bootstrap framework. Hierdoor ontwikkelen we een schone en geoptimaliseerde code, wat zorgt voor betere performance van jouw website. Ook voor het WooCommerce deel hebben we al veel maatwerk ontwikkeld. Denk hierbij aan statiegeld plugins, Kaffeesteuer (Duitse koffiebelasting), B2B inlogomgeving voor klanten of een op maat gemaakte checkout.

Maatwerk WooCommerce webshop

Ontwerpen en ontwikkelen maatwerk website

Het grote voordeel van onze manier van ontwikkelen, is dat je een schone, dus veel snellere website hebt. Dat we veel gerichter het design kunnen afstemmen en optimaliseren voor een optimale gebruikerservaring. En dat je met onze WordPress setup enorm schaalbaar bent doordat we met page parts werken. Meer weten? Ik laat je graag een demo zien.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Voordelen van maatwerk

Maak gebruik van de kracht van open source en de uitstraling en het gebruikersgemak van een op maat gemaakte website. Door het slim combineren van WordPress als Content Management Systeem (CMS) en een op maat gemaakt ontwerp en voorkant (Front-end) op basis van het Bootstrap framework creëer ik professionele, goed presterende en resultaat gerichte websites.

Website bespreken?
 • Veel functionaliteiten, veel mogelijkheden
 • Unieke professionele uitstraling
 • Website en code overdraagbaar
 • Beste prijs/kwaliteit, ideaal voor MKB
 • Schaalbaar en snel inspelen op veranderingen

WordPress maatwerk website of plugin bespreken?

Wil je weten wat de mogelijkheden van maatwerk voor jouw WordPress website of webwinkel zijn? Laten we kennismaken!
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje