Strategie en advies

In kleine stapjes werken aan concrete doelen

Waar sta je als bedrijf en waar wil je heen? Wie is jouw doelgroep en waar ligt de behoefte. Ik help je om het specifiek en visueel te maken.

Kennismakingsgesprek

Strategie en advies

Waar sta je als bedrijf en waar wil je heen? Wie is jouw doelgroep en waar ligt de behoefte. Ik help je om het specifiek en visueel te maken.

Advies en ondersteuning nodig bij de online strategie voor jouw bedrijf?

Samen met ondernemers en marketeers werk ik aan een effectieve en onderscheidende online positionering voor hun bedrijf. Met een duidelijke focus op de klantbeleving, niet alleen op de website of webwinkel maar ook op contactmomenten later in de klantreis.

Hoe breng je jouw verhaal onder de aandacht?

Uiteindelijk draaien al je communicatie uitingen en marketing activiteiten maar om één ding, toch? Juist, jouw klant optimaal van dienst kunnen zijn. Hoe zorg je ervoor dat je de meerwaarde die jij jouw klant kunt bieden met jouw product of dienst op een heldere en aansprekende manier onder de aandacht kunt brengen. En uiteraard op het juiste moment, voor een goede prijs. Met als resultaat een tevreden klant die jouw bedrijf van harte aanbeveelt. Dat is toch wat je uiteindelijke als ondernemer of marketeer wilt?

Laten we eens kennismaken en bespreken om te kijken wat de juiste online strategie is voor jouw bedrijf. Er zijn zoveel mogelijkheden om zowel op korte als lange termijn direct je doelgroep te bereiken. Met een goed plan in de vorm van een online strategie kunnen we concrete doelstellingen bepalen, op haalbaarheid toetsen en direct aan de slag gaan.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Martin van Maaren

Haal online expertise in huis

Doe mij een berichtje ik denk graag mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje