Online afsprakensysteem voor WordPress website

Laat klanten zelf online een afspraak inplannen met Calendly

Een online afsprakensysteem is voor veel bedrijven een slimme tijdbesparende oplossing die de klantervaring sterk verbeterd. Bijvoorbeeld voor het inplannen van een winkelafspraak. Maar ook voor een online teams overleg of een online adviesgesprek. Voor alle MKB ondernemers en online marketeers met een WordPress website die opzoek zijn naar een online afsprakensysteem heb ik hiervoor de mooiste en eenvoudigste oplossing gezocht. Namelijk de geïntegreerde online tool Calendly.


Online afsprakensysteem

Calendly is een online agenda tool waarmee je eenvoudig bezoekers op je website een kalender beschikbaar kunt stellen. Website bezoekers kunnen hierin zelf gemakkelijk een afspraak inplannen op een beschikbaar tijdslot in jouw agenda. Door het slim koppelen van Calendly met je eigen Google, Office 365, Outlook of iCloud agenda weet je zeker dat de beschikbare tijden ook echt ingepland kunnen worden en maak je nooit een dubbele afspraak. Je kunt in het beheersysteem van Calendly verschillende soorten afspraken aanmaken en acties instellen. Door het goed inrichten van de beschikbare dagen en tijden kun je jouw klanten een linkje sturen waarin zij zelf een optie kunnen kiezen. Het is voor vele toepassingen te gebruiken van kappers afspraken tot vergaderruimtes boeken. Je kunt Calendly gratis gebruiken voor één gebruiker/agenda.

Functionaliteiten en opties

Calendly is echt een moderne tool die veel te bieden heeft voor bedrijven. De combinatie tussen WordPress en Calendly en de vele opties en functionaliteiten van de betaalde versie zorgt ervoor dat dit een van onze favoriete tools is. Je kunt met de betaalde versie van Calendly uitnodigingen versturen, video calls inplannen met directe uitnodig en voorkeur voor jouw vergadertool, Workflows opzetten met notificaties, een bedankt- of bevestigingspagina instellen of betaal opties toevoegen. Helaas is iDeal nog geen direct beschikbare betaaloptie, maar door de uitgebreide API van Calendly kunnen we ook deze krachtige tool inzetten en combineren met maatwerk voor jouw specifieke wensen.

Voordelen van Calendly koppelen aan jouw WordPress website?

Gebruik Calendly op jouw website, omdat:

  • Calendly beschikbaar is in het Nederlands;
  • Direct te koppelen aan je eigen agenda;
  • Eenvoudig laten koppelen aan je WordPress website;
  • Mailchimp integratie;
  • Salesforce integratie;
  • Winkelen op afspraak;
  • Klanten zelf laten plannen;
  • Bevestigingspagina instellen;
  • Koppelen met Google Analytics;
  • Notificaties, herinneringen, follow-ups en meer.

Kortom, Calendly is de ideale tool om jouw website bezoekers snel een eenvoudig een online afspraak te laten inplannen. Hulp nodig bij de inrichting van Calendly of integratie in jouw WordPress website? Plan dan eenvoudig een online kennismaking en zie direct hoe Calendly werkt. 😉

Plan videocall
Martin van Maaren

Klantervaring verbeteren door een online afsprakensysteem?

Neem contact op voor een demo of om de werking te bespreken voor jouw WordPress website. Laten we kennismaken!
Stuur een berichtje

Alles voor een slimme WordPress website

Wil jij als ondernemer of online marketeer alles uit je website en online kanalen halen? Ga aan de slag met het ontwikkelen, optimaliseren, vindbaar maken en onderhouden van jouw WordPress website en het verbeteren van de gebruikerservaring voor jouw bezoekers.

WordPress maatwerk

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig voor jouw WordPress website?

Stuur een berichtje