Google Analytics instellen en koppelen met WordPress

Website bezoeken meten met Google Analytics

Google Analytics is de tool voor het meten van jouw website bezoekers. Wij weten precies hoe je het beste Google Analytics kunt inzetten voor jouw WordPress website.


Google Analytics WordPress

Uiteindelijk maak je als bedrijf een website voor jouw bezoekers. Het gebruik van jouw website wil je dan ook zo goed mogelijk kunnen meten en inzien. Dit doe je met Google Analytics. Het is belangrijk om Google Analytics al vanaf het begin op de juiste manier in te richten en te koppelen met je WordPress website om zoveel mogelijk waardevolle informatie (data) te verzamelen. Ook wil je voldoen aan de regelgeving omtrent het vastleggen, bewaren en gebruiken van de verzamelde data.

Google tag manager WordPress

Wij zorgen ervoor dat je website altijd middels de Google Tag Manager code gekoppeld is aan jouw accounts. Hierdoor kunnen we snel en overzichtelijk informatie verzamelen en gebruiken voor het verbeteren en optimaliseren van jouw website en campagnes.

Martin van Maaren

Gebruik jij al Google Analytics data om jouw website te verbeteren?

Ik help je graag om keuzes en veranderingen te maken op basis van de verzamelde Google Analytics data.
Stuur een berichtje

Alles voor een slimme WordPress website

Wil jij als ondernemer of online marketeer alles uit je website en online kanalen halen? Ga aan de slag met het ontwikkelen, optimaliseren, vindbaar maken en onderhouden van jouw WordPress website en het verbeteren van de gebruikerservaring voor jouw bezoekers.

WordPress maatwerk

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig voor jouw WordPress website?

Stuur een berichtje