Digitale expertise

Creëer meetbaar klantwaarde door slimme digitale oplossingen

Ik werk graag aan de volledige digitale marketing van jouw bedrijf. Online strategie, branding, webdesign, webdevelopment, content en online marketing.

Digitale expertise nodig voor jouw bedrijf?

Twijfel jij als ondernemer of online marketeer dat je anno 2022 niet alle mogelijkheden van het internet benut om als bedrijf te groeien? Heb je niet voldoende kennis en middelen in huis om online jouw product of dienst optimaal te presenteren? Of ben je helemaal niet tevreden met je website en heb je moeite om jouw doelgroep te bereiken? Dat is helemaal niet gek, veel MKB ondernemers en marketeers lopen hier tegenaan. Wil jij echte klantwaarde creëren en communiceren? Ik zet graag mij expertise in waar nodig en deel alle kennis met jouw team.

Wat kan ik voor je doen?

Een nieuwe website, slim marketingplan, aansprekende content, slimme koppeling tussen tools en systemen… Verbeteren, optimaliseren en het resultaat hiervan inzichtelijk maken. Als digital consultant ondersteun ik ondernemers en marketeers bij hun digitale vraagstukken. Vanuit jouw businesscase bepalen we de inzet van de juiste tools, systemen en specialisten.

Duidelijke doelstellingen bepalen binnen jouw budget

Ik geloof dat je als bedrijf alleen met een betrokken team van specialisten, de juiste tools en systemen en klantdata online impact kan maken. Wil je een duidelijk positie op internet innemen en ben je als ondernemer of marketeer ambitieus laten we dan samen meetbare resultaten behalen en werken aan het continue blijven verbeteren. Geloof me dat is echt leuk! In Google Data Studio richten we een dashboard in waarin alle data verzameld wordt en de inspanningen gemonitord worden.

Aansluiting vinden bij jouw bezoeker met slimme data

Met het verzamelen en samenbrengen van verschillende data gaan we jouw bezoekers online direct en persoonlijk aanspreken. Kijk naar de behoefte van jouw bezoeker en stuur deze naar het gewenste doel.

In-house kennis opbouwen is essentieel

Besteed niet alles extern uit bij een internet- of marketingbureau maar haal als merk of bedrijf de juiste kennis in huis. Dit zorgt intern voor meer betrokkenheid, betere samenwerking en betere resultaten op lange termijn.

Martin van Maaren

Nog niet precies helder waar je de focus moet leggen?

Laten we kennismaken! Ik vind niets leuker dan samen met jou kijken hoe we je online business een boost kunnen geven.
Stuur een berichtje

Handige tools voor marketeers

Speciaal voor B2B marketeers, werk met de juiste tools en systemen. Ontvangt de whitepaper B2B Marketing Tools!

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig bij je WordPress website?

Stuur een berichtje