Digitale expertise

Klantwaarde creƫren door slimme digitale oplossingen

Ik werk graag aan de volledige digitale marketing van jouw bedrijf. Online strategie, branding, webdesign, webdevelopment, content en online marketing.

Digitale expertise nodig voor jouw bedrijf?

Denk jij als ondernemer of online marketeer dat je anno 2021 niet alle mogelijkheden van het internet benut om als bedrijf te groeien? Heb je niet voldoende kennis en middelen in huis om online jouw product of dienst optimaal te presenteren? Ben je niet tevreden met je website en heb je moeite om jouw doelgroep te bereiken? Dat is helemaal niet gek, want steeds meer MKB ondernemers en marketeers lopen hier tegenaan.

Wat heb je nodig?

Een nieuwe website, goed marketingplan, slimme koppelingen tussen tools en systemen? Als digital consultant ondersteun ik ondernemers en marketeers bij hun digitale vraagstukken. Vanuit jouw businesscase bepalen we de inzet van de juiste tools, systemen en specialisten.

Een betrokken team creatieve digitale experts inzetten binnen jouw budget

Ik geloof dat je als bedrijf alleen met een betrokken team van specialisten online impact kan gaan maken. Wil je een duidelijk positie op internet innemen en ben je als ondernemer of marketeer ambitieus dan kunnen we samen meetbare resultaten behalen. In Google Data Studio richten we een dashboard in waarin alle data verzameld wordt en waarin we de inspanningen kunnen monitoren.

In-house kennis opbouwen is essentieel

Besteed niet alles extern uit bij een internet- of marketingbureau maar haal als merk of bedrijf ook kennis in huis. Dit zorgt intern voor meer betrokkenheid en betere resultaten op lange termijn.

Martin van Maaren

Nog niet precies helder waar je de focus moet leggen?

Laten we kennismaken! Ik vind niets leuker dan samen met jou kijken hoe we je online business een boost kunnen geven.
Stuur een berichtje

Handige tools voor marketeers

Speciaal voor B2B marketeers, werk met de juiste tools en systemen. Ontvangt de whitepaper B2B Marketing Tools!

Hi, ondersteuning nodig bij je WordPress website?

Stuur een berichtje