Hoger in Google komen

Opvallen en gezien worden op internet anno 2024

Zoekmachines en dan voornamelijk Google zijn voor veel ondernemers en online marketeers steeds essentiëler geworden om zichtbaar te zijn met hun bedrijf. Een goede manier om nieuwe klanten te bereiken en extra verkopen te stimuleren.

Kennismakingsgesprek

Hoger in Google komen

Zoekmachines en dan voornamelijk Google zijn voor veel ondernemers en online marketeers steeds essentiëler geworden om zichtbaar te zijn met hun bedrijf. Een goede manier om nieuwe klanten te bereiken en extra verkopen te stimuleren.

Snel bovenaan in Google

Google Ads is de meest snelle en gemakkelijkste manier om bovenaan in Google zichtbaar te zijn op specifieke zoekopdrachten. Een paar jaar terug was het nog mogelijk om goedkoop voor een paar cent per click (CPC) bovenaan te staan en zo zichtbaarheid voor jouw bedrijf te kopen.

Google Ads werkt nog steeds goed om met je website bovenaan in Google te komen. Je moet hier alleen wel een doordachte marketingcampagne op voorbereiden. Maak een goede voorberekening met meetbare resultaten zodat je de Return on Investment (ROI) kunt bijhouden. Het werkt dus nog steeds maar door de als maar toenemende concurrentie is het een complex marketingmiddel geworden waar veel bedrijven hun marketing budgetten aan verspillen. Daarnaast wil je ook niet 100% afhankelijk zijn in je marketing van één kanaal als Google Ads.

Betaald bovenaan

Als trotste lokale ondernemer of online marketeer van een bedrijf wil je graag mensen over jouw product of dienst vertellen. Internet en dus ook de zoekmachine van Google is hiervoor het meest geschikte middel. Alleen is actief zijn met social media, een goed verhaal met leuke content of een mooie website alleen in 2024 echt niet meer voldoende en een garantie om meer traffic naar je website te krijgen.

Het is principe is logisch “Alles wat goed werkt en interessant is wordt ontdekt en de concurrentie zal hierop snel groeien”. Dus je bedrijf online promoten op de manier en de kanalen die het beste werken is in no-time een extreem concurrerende markt en moet continue heroverwogen worden. Facebook, Ads, Display advertising het werkt allemaal super goed maar je betaald binnen no-time de hoofdprijs.

Organische bovenaan

Voor het organisch bovenaan in Google staan geldt natuurlijk hetzelfde principe. Zijn er veel zoekopdrachten en is het belang groot dan zullen veel andere ondernemers en online marketeers hier ook interesse in hebben.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Martin van Maaren

Wat doe jij om hoger in Google te komen?

Ben je benieuwd of het slimmer en beter kan? Laten we kennismaken!
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje