Social media marketing uitbesteden

Als ervaren freelance online marketing specialist ondersteun ik ondernemers en marketeers bij het maken en neerzetten van een goede social media pagina. Bereik jouw doelgroep effectief op de juiste kanalen.

Kennismakingsgesprek

Social media marketing uitbesteden

Als ervaren freelance online marketing specialist ondersteun ik ondernemers en marketeers bij het maken en neerzetten van een goede social media pagina. Bereik jouw doelgroep effectief op de juiste kanalen.

Social Media uitbesteden

Ben je als ondernemer of marketeer opzoek naar een betrokken en creatieve online marketing specialist die jou kan ondersteunen en ontzorgen bij het neerzetten en onderhouden van jouw social media marketing? Social Media is een erg mooi medium om jouw merkbekendheid en de loyaliteit onder jouw doelgroep te versterken. Ik help je graag bij het neerzetten van een sterke contentstrategie en het ontwerpen van verschillende templates voor jouw social media berichten. Ook help ik je bij het maken van een contentkalender. Door het samenwerken aan het verhaal en de presentatie van jouw product of dienst zetten we een goede social media pagina neer voor jouw bedrijf.

Online marketing bureau

Ontwerpen, ontwikkelen van online business is super gaaf om te doen. Maar wanneer er geen tot weinig mensen gebruik maken van jouw website of social media kanaal is het zonde van alle inspanningen. Daarom is online marketing ook een erg waardevolle en belangrijke dienst waar ik veel tijd en aandacht aan geef.

Vormgeven social media posts

Als webdesigner en vormgever heb ik voor veel bedrijven mooie content templates, huisstijlen en designs gemaakt. Ook het ontwerpen van social media posts vind ik erg leuk om te doen. Er zijn namelijk een aantal belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden bij het ontwerpen van een social media bericht. Een consistente uitstraling qua kleur, lettertypes en opmaak is erg belangrijk zodat mensen jouw bedrijf direct herkennen op hun tijdlijn. Ook de originaliteit in de vormgeving is ontzettend belangrijk, een social media bericht zal vaak maar voor een korte periode bekeken worden. Je wilt in deze korte tijd impact maken en mensen vermaken, want dat is toch vaak waarom mensen op social media actief zijn. Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf een herkenbare en professionele uitstraling krijgt op Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

Social Media inzetten

Er zijn steeds meer social media kanalen die je kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Het spel is om op het juiste moment de juiste content op het juiste platform te plaatsen. Ik help je niet alleen bij het visueel neerzetten van een sterk kanaal maar ook bij het opbouwen van volgers en een betrokken community. Ik focus mij voornamelijk op de volgende social media platformen:

Facebook

Facebook is in Nederland nog altijd het grootste Social Media kanaal met ruim 10 miljoen gebruikers. Door het maken van originele en leuke content met een trigger naar jouw bedrijf, product of dienst kunnen we organisch in combinatie met advertising een betrokken community opbouwen.

Instagram

Snel, leuk en consistent zijn de belangrijkste kenmerken waaraan jouw Instagram pagina moet voldoen. Ook een groot deel van jouw klanten is op dit kanaal te bereiken.

LinkedIn

LinkedIn is een heel mooi en waardevol platform waarop je heel gericht de juiste mensen kunt bereiken. LinkedIn is zeker voor Business to business erg interessant en ook wanneer je nieuwe mensen wilt verbinden aan jouw bedrijf.

YouTube

Het internet staat vol met content zoals teksten, foto’s en video. Het is daardoor steeds lastiger om goede, originele content te creĆ«ren. Video is zeker voor de Nederlandse markt hierin nog groeiende. Er zijn daarom veel kansen op een groot publiek te bereiken op Youtube. Ook wordt video content erg gewaardeerd door anders social media kanalen en zoekmachines.

Content maken

Tegenwoordig wordt er online meer content geplaatst dan dat er gebruikers op het platform zijn. Dit betekend dat je heel gericht op basis van een content strategie een verhaal moet gaan maken en overbrengen. Hiervoor is het noodzakelijk om te kijken waar behoefte aan is en wat er spilt onder jouw doelgroep. Heel gericht content maken die aansluit bij de behoefte en de zoektermen.

Contentkalender

Door het opstellen van een contentkalender per half jaar, weten we precies welke teksten, foto’s en video’s nog gemaakt moeten worden. Door het frequent inplannen en plaatsen van posts zul je ook merken dat mensen meer betrokken raken bij jouw pagina.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Samenwerking starten?

Benieuwd wat social media kan betekenen voor jouw onderneming? Vraag naar het instap pakket voor een periode van 3-6 maanden. Samen kijken we naar de juiste strategie, doelgroep, advertenties en aanbod voor jouw product of dienst. Doordat ik als freelance webdeveloper en online marketeer met 15+ jaar ervaring nauw betrokken ben bij jouw marketing campagnes, haal je een persoonlijk betrokken expert in jouw team.

Samenwerking bespreken
  • Content creatie
  • Advertentiebeheer
  • Creatieve campagnes
  • Onderscheidend en resultaatgericht
  • Freelance online marketeer
  • Met 15+ jaar ervaring

Wil jij graag jouw social media uitbesteden?

Ik help je bij het neerzetten en onderhouden van jouw social media kanalen.
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje