Digitale Strategie

Digitale strategie opstellen en uitwerken

Hoever ben jij als ondernemer of marketeer met jouw team op het gebied van het digitaliseren van bedrijfsprocessen en klantervaringen?

Kennismakingsgesprek

Digitale Strategie

Hoever ben jij als ondernemer of marketeer met jouw team op het gebied van het digitaliseren van bedrijfsprocessen en klantervaringen?

Online en digitaal optimaal inzetten voor jouw bedrijf?

Ik ondersteun ambitieuze MKB ondernemers en marketeers in de regio Arnhem-Nijmegen bij hun digitale strategie.

Huidige digitale situatie

Is er in jouw team voldoende kennis van de digitale mogelijkheden? Werken jullie vanuit een goed onderbouwd scenario met bijhorende roadmap? Lopen processen zoals klantcontact, offertes en bestellingen in elkaar over en communiceren jouw software, tools en systemen met elkaar? Hoe zorg je ervoor dat je team op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen?

Inhouse kennis opbouwen

Als ondernemer en digital business developer ben ik ervan overtuigd dat je als MKB onderneming goede betrokken digitale specialisten als partner moet betrekken bij jouw vraagstukken. Om hierin efficiƫnt om te gaan met je budget en de juiste keuzes te maken op korte en lange termijn heb je intern een team nodig dat over de juiste kennis beschikt en vanuit daar juiste beslissingen kunnen nemen.

Ik help jouw team om overzicht te krijgen, een concreet digitaal plan te maken, organisatie breed jullie IT landschap visueel te maken en de juiste partners te betrekken.

Digitaal sterk team

Iedereen is ervan overtuigd dat het digitaliseren van jouw bedrijf onomkeerbaar is. Er moeten slagen gemaakt worden op het gebied van online en digitaal, data verzamelen, data op een plek beheren en naar meerdere kanalen verspreiden en data bij elkaar brengen om de beste bedrijfsbeslissingen te maken. Ook de communicatie tussen medewerkers en naar klanten of leveranciers moet snel maar wel zorgvuldig, persoonlijk en veilig.

Ik help je graag als digital consultant verder met een passende digitale strategie.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Digitale strategie voor jouw bedrijf bespreken?

Klantgerichte communicatie en onderscheidende service vraagt om een goede digitale strategie. Laten we kennismaken!
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje