Webdesigner Duiven

Website laten maken door ervaren developer in Duiven?

Ben jij op zoek naar een betrokken partner voor het laten maken van een professionele website? Ik help bedrijven in de regio met het ontwerpen en ontwikkelen van een resultaatgerichte website die jouw doelgroep aanspreekt en converteert.

Kennismakingsgesprek

Webdesigner Duiven

Ben jij op zoek naar een betrokken partner voor het laten maken van een professionele website? Ik help bedrijven in de regio met het ontwerpen en ontwikkelen van een resultaatgerichte website die jouw doelgroep aanspreekt en converteert.

WordPress webdeveloper in Duiven

Als freelance webdesigner, developer en online marketeer werk ik vanuit Duiven voor lokale bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen. Mijn kracht is dat ik jouw website of webshop zelf ontwerp, ontwikkel én promoot. Hierdoor kan ik mij helemaal inleven in jouw doelgroep en business en kunnen we snel schakelen. Door direct contact, flexibele WordPress setup, schone code en 150+ projecten ervaring bied ik een complete oplossing waarmee we samen mooie resultaten behalen.

Voordelen van een freelance webdeveloper:

 • Betrokken webdeveloper
 • 15 jaar en 150 projecten ervaring
 • WordPress en Laravel
 • HTML, CSS, PHP, MySQL en Javascript
 • Flexibele Content Management middels Page Parts
 • Directe en snelle communicatie

Website laten maken

Het laten maken van een goede website begint met het bepalen van concrete en realistische doelstellingen. Als online marketeer ga ik met je aan de slag om samen met jou een website adviesplan te maken. Op basis hiervan maak ik een eerste ontwerp die we samen gaan finetune tot een definitief webdesign. Dan start het ontwikkelen van jouw nieuwe website. Als freelancer verdiep ik me helemaal in jouw branche en bedrijf. Hierdoor maken we samen een website die jouw doelgroep bereikt en aanspreekt. Ik heb 15+ jaar ervaring op het gebied van design, techniek, content, marketing en data.

Ik ontwerp en ontwikkel iedere dag in HTML, CSS, PHP, MySQL en Javascript. Hierdoor heb ik voor WordPress en Laravel al veel modules en maatwerk gemaakt en op de plank liggen. Daarmee ondersteun ik ondernemers en online marketeers in de regio Arnhem en Nijmegen bij het positioneren van hun bedrijf. Heb jij advies nodig bij jouw Laravel, Bootstrap of WordPress project? Ik denk vrijblijvend met je mee.

Martin van Maaren WordPress webdeveloper Duiven

Betrokken webdeveloper

Met veel enthousiasme en plezier bouw ik sinds 2007 websites voor bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen. Mijn kennis en expertise is gericht op het ontwerpen en ontwikkelen van een resultaatgerichte website.

Online concurrentie aangaan

Door het slim combineren van bestaande online tools en systemen en het ontwikkelen van maatwerk heb ik mijzelf ontwikkeld als online specialist voor B2B bedrijven. Ik vind het erg leuk om samen met ambitieuze ondernemers en online marketeers te werken aan concurrerende en winstgevende websites en slimme e-commerce oplossingen. Het uitgangspunt is om van jouw bedrijf een digitaal sterk bedrijf te maken. Dit vergt meer inspanningen dan alleen een nieuwe website of webshop. Hierbij gaan we kijken naar de interne processen, gebruikte tools en systemen in jouw IT-landschap en de beschikbare data.

Door de juiste mix van deze onderdelen en het overzichtelijk samenbrengen op één plek (site dashboard) kunnen we zo heel efficiënt werken aan vooraf concrete doelstellingen. De mogelijkheden van online zijn eindeloos en iedere dag is er meer mogelijk voor het realiseren van jouw wensen en ideeën. Niet lang wachten of uitdenken maar strategisch aanpakken en gewoon doen, dat is hoe we samen jouw bedrijf online positioneren.

Bekijk recente cases

WordPress Website

Ik haal het meeste voldoening uit mijn werk wanneer ik samen met enthousiaste en gedreven lokale ondernemers en marketeers op het hoogste niveau werk aan het in de markt zetten en optimaliseren van jouw product of dienst. Goede communicatie, werkzaamheden meetbaar maken, kennis delen, testen, verbeteren en langdurig samenwerken als één team is voor mij cruciaal.

Door als webdesigner mee te denken in het gehele traject van online strategiewebsitewebwinkelslimme koppelingmaatwerk webapplicatie en marketing campagnes kan ik optimaal toegevoegde waarde leveren aan mijn opdrachtgevers. Een website laten maken is een proces dat continue aandacht en tijd vraagt voor een optimaal resultaat. Samen focussen we op concrete doelen om bijvoorbeeld meer leads, bezoekers of verkopen te realiseren. Dat noem ik een resultaatgericht website maken.

Wil jij samenwerken met een ondernemende en resultaatgerichte webdesigner met passie voor online business? En dat gewoon bij jou in de regio Arnhem – Nijmegen? Laten we dan eens kennismaken!

Whitepaper:

10 stappenplan naar een nieuwe website

Het maken van een nieuwe slimme duurzame website vereist aandacht en een duidelijk stappenplan.
Whitepaper bekijken

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Maatwerk website laten maken

Samen bepalen we jouw doelgroep en doen we uitgebreid zoekwoordonderzoek. Op basis hiervan creëren we een visueel design om jouw product of dienst te promoten. We ontwikkelen een overzichtelijke website of webshop en testen deze uit om de gebruikerservaring te optimaliseren. Daarnaast onderzoeken we hoe we de bedrijfsprocessen eromheen zo efficiënt mogelijk kunnen maken.

Recent werk
 • Directe betrokkenheid
 • Snelle communicatie, korte lijntjes
 • Diepgaande kennis van jouw markt
 • Creatief en ondernemend
 • Enthousiaste webdesigner, met 15+ jaar ervaring

Laten we kennismaken

Binnenkort een keertje kennismaken en jouw vraagstuk en de quick wins voor jouw website bespreken?
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje