Koppelingen & Integraties

Slimme API koppeling laten maken voor jouw WordPress website?

Laat jouw data vanuit verschillende tools en systemen met elkaar communiceren door middel van een op maat gemaakte API koppeling.

Kennismakingsgesprek

Koppelingen & Integraties

Laat jouw data vanuit verschillende tools en systemen met elkaar communiceren door middel van een op maat gemaakte API koppeling.

Verschillende tools en systemen

Wanneer je als ondernemer of online marketeer wilt groeien naar een sterk digitaal bedrijf zul je verschillende tools en systemen nodig hebben met functionaliteiten voor een goede communicatie, administratie en management van data en bedrijfsprocessen. Je wilt overzicht behouden, efficiënt werken en van toegevoegde waarde zijn met jouw product of dienst. Door het maken van slimme API koppelingen tussen deze verschillende tools en systemen kan je de data laten communiceren van het ene systeem naar het ander systeem.

Wat is een API koppeling

Je kunt doormiddel van een API koppeling heel gericht bepaalde data opvragen of versturen van het ene systeem naar een ander systeem. Het grote voordeel van het gebruik van verschillende systemen voor specifieke processen is dat je als bedrijf schaalbaar blijft.

API koppeling laten maken

Wil jij jouw herhalende werkzaamheden of bedrijfsprocessen automatiseren. En wil je jouw data tussen de verschillende tools en systemen laten communiceren? Wij maken graag een compleet overzicht van jouw IT landschap waarna we precies weten welke slimme API-koppelingen er nodig zijn om in jouw behoefte te voorzien? Wij maken vooral koppelingen van en naar WordPress, WooCommerce of maatwerk koppelingen ontwikkeld op basis van Laravel. API koppelingen met je WordPress website naar Exact, Kerridge, Akeneo, Realworks, Selligent, Google, Facebook, Mailchimp, Moneybird, Twilio en nog veel andere systemen hebben we eerder een koppeling gemaakt.

Gebruik maken van een API-integratieplatform

Overweeg je om gebruik te maken van een integratieplatform zoals bijvoorbeeld Alumio of Jitterbit? Wij helpen, adviseren en ondersteunen je graag bij de inrichting en het maken van de koppelingen.

Wat kost een API koppeling

Het is uiteraard belangrijk om vooraf een inschatting te maken voor de investering om bedrijfsprocessen en werkzaamheden te automatiseren. Afhankelijk van jouw wensen, gebruikte tools en systemen en het aantal benodigde koppelingen kunnen we vooraf altijd een helder overzicht geven van de kosten. Gemiddeld liggen de kosten van een opmaat gemaakte API koppeling tussen de € 1.500 en € 3.000.

Vanuit jouw businesscase denken wij graag mee over de besparing op het overtypen van gegevens of het verbeteren van de communicatie door een slimme API koppeling opmaat te maken. Voor veel tools en systemen zijn ook al standaard plugins beschikbaar naar bijvoorbeeld WordPress of WooCommerce waardoor de kosten een stuk lager liggen.

Door het uitdenken en ontwikkelen van slimme API koppelingen en de hele organisatie te betrekken en vooraf te inventariseren in een heldere visual van jullie IT landschap groei je als organisatie naar een digitaal sterk bedrijf.

Whitepaper:

Kies de juiste tools, software & systemen

Whitepaper voor B2B ondernemers en online marketeers.
Whitepaper bekijken

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Voordelen van een API koppeling

Koppel jouw nieuwe en bestaande tools en systemen op de juiste manier aan jouw website. Door de juiste keuze in tools en systemen met een goede verbinding tussen de data bespaar je enorm op onnodige kosten en frustraties. Als digitaal sterk bedrijf streef je naar een optimale workflow met als grootste voordeel tijdswinst. Hierdoor kun je toegevoegde waarde blijven leveren aan jouw klant en je product of dienst optimaliseren.

API koppeling bespreken?
  • Koppel tools en systemen met website
  • Vervang handmatig en herhalend werk
  • Aandacht en tijd voor je core business
  • Data slechts één keer invoeren
  • Voorkom fouten en frustraties
Martin van Maaren

API koppeling laten maken voor jouw WordPress website?

Ben je benieuwd welke bedrijfsprocessen jij met een slimme API koppeling kan automatiseren? Laten we kennismaken!
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje