Website voor MKB

WordPress website laten maken in Arnhem?

Wij maken professionele en aansprekende WordPress websites voor lokale middelgrote bedrijven in de regio Arnhem. Benieuwd hoe we dat doen en waar je op moet letten?

Kennismakingsgesprek

Website voor MKB

Wij maken professionele en aansprekende WordPress websites voor lokale middelgrote bedrijven in de regio Arnhem. Benieuwd hoe we dat doen en waar je op moet letten?

Een goede website laten maken

Wat is een goede website? Heel simpel, toch? Een website die vooraf concrete doelstellingen weet te realiseren. Maar dan moet je wel concrete en realistische doelstellingen met elkaar op papier hebben staan. Dit doe ik voor je in een website advies plan. Een goede website laten maken en online aanwezig zijn als bedrijf is essentieel. Maar een goede website maken die converteert en jouw verschillende doelgroepen direct aanspreekt is steeds moeilijker aan het worden. Je moet hierin als ondernemer of marketeer opzoek naar de juiste balans tussen design, techniek, content, marketing, data en budget.

Ik adviseer MKB ondernemers en online marketeers in mijn website advies in 95% van de keren het WordPress Content Management Systeem (CMS). WordPress is het grootste opensource CMS waarmee we gemakkelijk de inhoud van jouw website beheren. Grote kans dat voor jouw bedrijf ook WordPress de juiste keuze is naar een professionele website.

Ben jij al overtuigd van WordPress?

Ja, ik zoek een betrokken partner

Nee, nog niet

Heb jij nog geen betrokken partner voor het maken of onderhouden van jouw WordPress website of webwinkel? Wij hebben 15+ jaar ervaring en veel maatwerk, plugins, tips en ideeën. Een WordPress website laten maken die jouw verschillende doelgroepen aanspreekt? En jouw bedrijf online optimaal presenteren? Wij bieden de volgende diensten voor een resultaatgerichte website:

Goed vindbaar
Geoptimaliseerde website code en structuur voor zoekmachines.
Maatwerk ontwerp
Professioneel webdesign afgestemd op jouw doelgroep.
Beheersysteem
Zelf eenvoudig aanpassingen maken aan je website.
Support & onderhoud
Voor het doorontwikkelen en online positioneren van je website.
Online marketing
Zowel organisch (SEO) als betaald (SEA) jouw doelgroep aanspreken.
Data
We verzamelen, migreren, bewerken en verspreiden data.

De uitdaging voor lokale MKB ondernemers en marketeers

Als webdeveloper en ondernemer werk ik sinds 2007 iedere dag aan het ontwerpen en ontwikkelen van websites en slimme online marketing voor middelgrote en kleine bedrijven. Ik zie hierdoor dat de laatste jaren het internet steeds meer gedomineerd wordt door grote bedrijven. Deze grote bedrijven groeien snel en investeren flink in digitale specialisten. Er worden veel dure marketing euro’s per klik betaald en fors geadverteerd op de belangrijkste zoekwoorden in zoekmachines. Iedere dag wordt er meer content gemaakt dan dat er mensen opzoeken. Bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd met als doel zo snel en goed mogelijk online te communiceren met klanten en geïnteresseerden.

Zoveel online concurrentie is logisch want de mogelijkheden van online en digitaal zijn enorm en een betere klantervaring zorgt voor meer omzet en groei van jouw bedrijf.

Maar de uitdaging voor MKB ondernemers en marketeers wordt steeds groter. Hoe ga je hierin mee? Waar moet je opletten bij het laten maken van een goede website voor jouw bedrijf? En is WordPress ook voor jouw bedrijf het juiste CMS. Het is eigenlijk heel eenvoudig maar ik zie dat het toch vaak fout gaat: een duidelijke focus bepalen.

Grote bedrijven hebben veel meer kennis, budget en capaciteit beschikbaar en kunnen flink investeren. Ook kunnen de grote bedrijven sneller externe online specialisten aantrekken en inschakelen. Maar wanneer jij als MKB ondernemer of marketeer een duidelijke focus bepaald en hier volledig op inzet zul je zien dat er online nog veel kansen liggen. Uiteraard heb je hiervoor wel een goed plan nodig en een technisch goede website met unieke content.

WordPress website laten maken in Arnhem

Wanneer ik met ondernemers en marketeers spreek hoor ik veel dezelfde verhalen en scenario’s. Mensen doen graag langdurig en lokaal zaken. Logisch, wanneer er vertrouwen is en je als klant een goede ervaring hebt dan blijf je graag zaken doen. Mensen kopen graag producten en diensten bij andere mensen in de omgeving. Mensen hechten namelijk veel waarde aan persoonlijk en direct contact en kopen liever een product of dienst van een persoon dan een organisatie. Toch gaat iedereen wanneer ze een product of dienst niet in het eigen netwerk kunnen vinden online hiernaar opzoek. En via internet kom je vaak bij de grote bedrijven uit. Jammer!

Hoe kom je hier als MKB ondernemer of markteer nou tussen? Daar hebben wij een compleet schaalbaar website systeem voor middelgrote en kleine bedrijven ontwikkeld die ervoor zorgt dat je jouw product of dienst lokaal optimaal kunt neerzetten. Dit website systeem gebruikt als basis de laatste versie van WordPress en is op het gebied van techniek, gebruiksgemak en online marketing concurrerend en wordt continue doorontwikkeld. Hierdoor is jouw online presentatie altijd optimaal geregeld en kun je online de concurrentie aan.

Een professionele website laten maken

Wil jij als ondernemer of online markteer graag naamsbekendheid opbouwen, meer leads en jouw klantervaring optimaliseren voor een specifieke doelgroep in jouw regio? Vraag dan een live online demo sessie aan.

Welke functionaliteiten ben je in geïnteresseerd tijdens de demo?

  • Pagina’s en blog berichten maken
  • Flexibele content en pagina templates opbouwen
  • Formulieren module en conversies
  • Beveiligde omgeving voor klanten
  • Nieuwsbrief of marketing automation
  • Koppeling met andere systemen

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Wil jij een WordPress website laten maken? Leuk!

Een professionele WordPress website op maat voor jouw bedrijf? Ik sta klaar om je te helpen!
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje