15+ jaar ervaring

WordPress specialist

Kun je advies of ondersteuning gebruiken bij jouw online business? Als betrokken WordPress specialist in Arnhem help ik je bij het maken, uitbreiden en onderhouden van jouw website. Al 250+ WordPress websites gemaakt en 150+ tevreden opdrachtgevers.

Kennismakingsgesprek

15+ jaar ervaring

Kun je advies of ondersteuning gebruiken bij jouw online business? Als betrokken WordPress specialist in Arnhem help ik je bij het maken, uitbreiden en onderhouden van jouw website. Al 250+ WordPress websites gemaakt en 150+ tevreden opdrachtgevers.

WordPress website

Sinds 2007 ontwerp en ontwikkel ik als webdeveloper WordPress websites op maat. Ik werk voornamelijk voor kleine MKB ondernemers, zelfstandigen en online marketeers. Ik ben dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk WordPress websites, thema’s en plugins.

Ik werk graag voor bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen en ben betrokken bij mijn opdrachtgevers. Goede communicatie, langdurige relatie en proactief meedenken zijn voor mij essentieel bij het ontwikkelen van een resultaatgerichte website. Met ruim 250+ WordPress websites in beheer en 15+ jaar ervaring kan ik ook jou helpen.

Inrichting WordPress website

WordPress is het grootste Content Management Systeem voor zowel kleine als grote websites. De manier waarop je een WordPress website inricht is erg verschillend maar ook cruciaal voor een website die schaalbaar en goed vindbaar is. Ik ontwikkel een WordPress thema op maat met het Bootstrap Framework voor een schone code en een responsive front-end. Ik werk met templates, content types en custom fields. Zo ben je verzekerd van een snelle en hoge kwaliteit website/code.

Back-end (CMS) WordPress setup – Lekker clean en overzichtelijk

Plugins en functionaliteiten

Een groot voordeel als je kiest voor een WordPress website is dat er al veel functionaliteiten verkrijgbaar zijn middels plugins. Ook is een WordPress website jouw eigendom en makkelijk overdraagbaar. Hierdoor is je website schaalbaar en kostenefficiƫnt. Bij het ontwikkelen van een plugin of maatwerk thema houd ik altijd rekening met de laatste richtlijnen, web standards en updates. Wil je graag een koppeling tussen jouw website en een ander systeem? Of heb je specifieke functionaliteiten nodig die je wilt toevoegen voor een betere gebruikerservaring? Ik zoek altijd naar een goede en betrouwbare plugin die we eventueel naar wens kunnen aanpassen/opmaken. Is de gewenste functionaliteit nog niet beschikbaar dan programmeer ik deze op maat voor jouw website.

Voordelen van WordPress

In de afgelopen jaren heb ik voor WordPress een eigen setup, opbouw en indeling ontwikkeld waarmee ik snel hoogwaardige websites kan ontwikkelen. De achterkant (admin) ziet er clean en overzichtelijk uit en is afgestemd op jou als CMS gebruiker. Ik maak altijd voor elke onderdeel in de website een eigen content type aan. Hierdoor kun je bijvoorbeeld gemakkelijk extra velden toevoegen, zoals een veld “opdrachtgever” of “locatie” aan een content type “referenties”. Hierdoor ben je flexibel in het ophalen en uitlezen van je data. Als ik een WordPress website voor je maak is je content (data) en lay-out altijd gescheiden en middels de WordPress API aanspreekbaar.

Schaalbare website

Als WordPress specialist heb ik veel ervaring in het ontwikkelen van schaalbare websites en e-commerce oplossingen met duidelijke scheiding tussen de content (data) en lay-out opbouw. Dit zorgt ervoor dat we middels de WordPress API de website content aanroepen en in verschillende bestandsformaten beschikbaar maken. Hierdoor kunnen we data vanuit andere systemen in jouw it-landschap koppelen met jouw website. Dit zorgt ervoor dat je bij wensen betreft lay-out of front-end nooit meer een geheel nieuwe website hoeft te laten ontwikkelen.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

WordPress specialist inhuren?

Met vooraf duidelijke doelen en verwachtingen ga ik voor je aan de slag. Door 15+ jaar ervaring met WordPress maken we er niet alleen een visueel sterke website van maar optimaliseren we ook de performance, veiligheid en gebruikerservaring. Zoek jij een betrokken webdeveloper om het maximale uit jouw website te halen?

Daag mij uit!
  • Snelle WordPress website
  • Goede communicatie
  • Aansprekend ontwerp
  • Proactief en betrokken
  • Responsive tot in de puntjes
  • Schaalbaar en onderhoudsvriendelijk
  • Slimme koppelingen

Wil jij ook het maximale uit jouw WordPress website halen?

WordPress is voor jouw corporate website het meest gebruiksvriendelijk, effectief en schaalbare content management systeem.
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje