WordPress specialist Arnhem

Opzoek naar een betrokken WordPress specialist in Arnhem die jouw website kan uitbreiden of onderhouden? Al 200+ WordPress websites gemaakt.

Plan videocall

WordPress specialist

Al sinds 2007 ontwikkel ik als Freelance webdeveloper WordPress websites voor kleine en MKB ondernemers en online marketeers. De afgelopen jaren heb ik een full-service internetbureau opgebouwd helemaal gericht op het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk WordPress websites, thema’s en plugins.

Wij werken graag voor bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen en zijn betrokken bij onze opdrachtgevers. Goede communicatie en proactief kunnen meedenken zijn voor ons essentieel bij het ontwikkelen van hoogwaardige WordPress websites. Inmiddels hebben wij ruim 200+ maatwerk websites op basis van WordPress ontwikkeld en zijn daarmee uitgegroeid tot een echte WordPress specialist in Arnhem.

Inrichting WordPress website

WordPress is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste Content Management Systeem voor zowel kleine als grote websites. De manier waarop je een WordPress website inricht is erg verschillend en cruciaal voor een succesvolle website die schaalbaar en goed vindbaar is. Wij ontwikkelen jouw website zonder page builders voor een schone code en een responsive front-end op basis van het Bootstrap Framework.

Back-end (admin) WordPress website

WordPress plugins

Een groot voordeel voor bedrijven met een WordPress website is dat er al veel functionaliteiten verkrijgbaar zijn middels plugins. Ook is een WordPress website jouw eigendom en makkelijk overdraagbaar. Hierdoor is je website schaalbaar en kostenefficiƫnt. Bij het ontwikkelen van een plugin of maatwerk thema houden wij altijd rekening met de laatste richtlijnen en updates. Wil je graag een koppeling tussen jouw website en een ander systeem? Of wil je graag extra functionaliteiten toevoegen aan je website? Onze programmeurs zoeken altijd eerst naar een goede en betrouwbare plugin die wij eventueel naar wens kunnen aanpassen/opmaken. Is de juiste functionaliteit nog niet beschikbaar dan programmeren wij deze op maat voor jouw website.

Voordelen WordPress website

Doordat wij de afgelopen jaren voor WordPress een eigen opbouw en indeling hebben neergezet kunnen wij snel hoogwaardige websites ontwikkelen. De achterkant (admin) ziet er clean en overzichtelijk uit en is afgestemd op de CMS gebruiker. Wij maken altijd voor elke type content een eigen content type aan. Hierdoor kun je bijvoorbeeld gemakkelijk extra velden toevoegen, zoals een veld “opdrachtgever” of “locatie” aan een content type “referenties”. Hierdoor ben je flexibel in het ophalen en uitlezen van je data. Als wij een WordPress website voor je maken is je content (data) en lay-out altijd gescheiden en middels de WordPress API aanspreekbaar.

Duurzame website

Doordat wij jouw WordPress website ontwikkelen met duidelijke scheiding tussen je content (data) en lay-out opbouw, kunnen wij middels de WordPress API de website content aanroepen en in verschillende bestandsformaten beschikbaar maken. Dit zorgt ervoor dat je bij wensen betreft lay-out of front-end nooit meer een geheel nieuwe website hoeft te laten ontwikkelen.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Martin van Maaren

Wil jij ook het maximale uit jouw website halen?

WordPress is voor jouw corporate website het meest gebruiksvriendelijk, effectief en schaalbaar.
Stuur een berichtje

Handige tools voor marketeers

Speciaal voor B2B marketeers, werk met de juiste tools en systemen. Ontvangt de whitepaper B2B Marketing Tools!

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig bij je WordPress website?

Stuur een berichtje