Qraan.nl (keukentotaalshop)

Webshop met product configurator

WooCommerce webwinkel met product configurator opmaat. De configurator helpt bezoekers om eenvoudig hun Quooker kraan te bestellen.

WooCommerce webwinkel met product configurator opmaat. De configurator helpt bezoekers om eenvoudig hun Quooker kraan te bestellen.

WooCommerce webwinkel voor Qraan. Specialist in Quooker kranen.

Voor Marcel van Keukentotaalshop.nl hebben wij een compleet nieuwe WooCommerce webwinkel ontworpen en ontwikkeld. We hebben samen een configurator uitgedacht waarmee een bezoeker snel de type kraan, kleur, reservoir en accessoires kan bestellen.

Diensten
  • Webdesign
  • Front-end development
  • WordPress maatwerk
  • Product configurator
  • Optimalisatie voor mobiel
Bekijk de website

WooCommerce webwinkel

Samen met Marcel van Keukentotaalshop hebben wij een nieuwe webwinkel uitgedacht helemaal gericht en specifiek op mensen die een nieuwe Quooker kraan willen aanschaffen inclusief de installatie/montage ervan. Wij hebben een modern en clean webdesign gemaakt waarin de verschillende type Quooker kranen in combinatie met reservoirs en kleuren te bestellen zijn. Daarnaast hebben we een tweede ingang voor dezelfde producten ontwikkeld, middels een een product configurator. Hierin kun je gemakkelijk de stappen doorlopen en zelf je Quooker kraan naar wens samenstellen.

Bekijk de product configurator van Qraan.nl. Makkelijk je eigen kokend waterkraan samenstellen en bestellen.

Bekijk het resultaat
Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje