Marketing uitbesteden

Marketing uitbesteden

Jouw marketing uitbesteden aan een freelance developer en marketeer die resultaatgericht werkt aan de complete online presentatie en promotie van jouw bedrijf?

Kennismakingsgesprek

Marketing uitbesteden

Jouw marketing uitbesteden aan een freelance developer en marketeer die resultaatgericht werkt aan de complete online presentatie en promotie van jouw bedrijf?

Waarmee kan ik jouw bedrijf versterken?

Bij het maken van een website of webshop komt veel kijken. Naast het opzetten en ontwikkelen wil je ook de juiste mensen naar je website verwijzen. Ik help bedrijven vanaf begin tot eind. Als freelance developer en online markteer met 15+ jaar ervaring ontwikkel, promoot en onderhoud ik jouw online aanwezigheid. Bespaar tijd en geld door heel gericht te werken in kleine stappen. Ik adviseer, ontwikkel en werk mee in jouw marketing team. Ik draag daarbij ook graag veel kennis over op het team zodat we sneller en efficiënter kunnen werken aan concrete doelen. Zowel voor kleine zelfstandige ondernemers als voor MKB bedrijven help ik bouwen aan de complete online presentatie.

Marketing uitbesteden


SEO uitbesteden Zoekwoorden onderzoek, doelgroep in kaart brengen concurrentie analyse, SEO tools, opstellen persona's, rapportage en bepalen focus.
Social Media uitbesteden Wij ontwikkelen verschillende social media templates voor een professionele en consequente uitstraling. Ook maken plannen we de posts middels een contentkalender.
Strategie uitbesteden Samen bepalen we de koers. Vanuit een creatieve benadering zoeken we het onderscheidende vermogen en helpen bij het maken van realistische en meetbare doelen.
Onderhoud website uitbesteden Wij helpen bij het onderhouden en uitbreiden van jouw website of webshop. Voornamelijk gericht op WordPress, maar ook ervaren met maatwerk op basis van Laravel en Bootstrap.
Content uitbesteden Teksten, foto's of videos laten maken die jouw doelgroep aanspreken. Alle content en visuals die je nodig hebt voor de promotie van jouw product of dienst.
Linkbuilding uitbesteden We werken niet alleen aan de interne marketing van jouw eigen website en online kanalen ook het promoten op andere platformen en websites is iets wat je bij ons kunt uitbesteden.
Adwords / SEA uitbesteden Inrichten en instellen Adwords campagnes, advertenties en conversies. Wij sturen en optimaliseren de campagnes op basis van verzamelde data.
Data / analytics uitbesteden Inrichten Google analytics, Search Console, Tag Manager, advies en rapportage in Google Data Studio.

Tijd voor online marketing

Sinds 2007 helpen we ambitieuze ondernemers en online marketeers bij de online groei van hun bedrijf. Dagelijks werken we met passie aan het verbeteren en optimaliseren van websites, campagnes en slimme online oplossingen.

Kennismaken?

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Waarom uitbesteden?

Wil je als bedrijf werken aan het professionaliseren van jouw marketing en communicatie? Een goede consequente online presentatie van jouw product of dienst? Ik help bij het maken van een concreet marketingplan en het stel korte termijn doelen die we samen gaan uitwerken. Ik help door te adviseren, realiseren en onderhouden van de campagnes. Wil je samen gericht vanuit een marketingplan aan de slag en de resultaten meetbaar en inzichtelijk maken? Dan is het tijd om jouw marketing uit te besteden.

Aan de slag!
  • Niet de juiste capaciteit en kennis in huis
  • Externe kennis inkopen om jouw team te laten groeien
  • Regie en aansturing binnen jouw bedrijf houden
  • Zorg voor continuïteit in jouw marketing
  • Frisse blik en ideeën van buitenaf

Wil je één of meerdere onderdelen binnen jouw marketing uitbesteden?

Ik werk graag met je mee om jouw bedrijf naar een volgend niveau te brengen.
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje