Social Media Content

Ondersteuning nodig bij het maken van waardevolle content voor jouw doelgroep, website en social media kanalen? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Kennismakingsgesprek

Social Media Content

Ondersteuning nodig bij het maken van waardevolle content voor jouw doelgroep, website en social media kanalen? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Nieuwe content maken

Er is op internet al over elk onderwerp in veelvoud geschreven. Uitleg, informatie en tips over alles wat je maar wilt weten kun je vinden. Ook Nederlandstalig wordt iedere dag zoveel nieuwe content geschreven en gemaakt dat het ondertussen een vak apart geworden is om te onderzoeken over welk onderwerp nog nieuwe content nodig is. Heeft het dan nog wel zin om goede content te laten maken met als doel jouw doelgroep te bereiken en leads te genereren? Jazeker!

Contentstrategie

Wanneer wij voor jou aan de slag gaan met het maken van content, stemmen we de content af op een hele specifieke doelgroep en de fase waarin iemand zich bevind in de customer journey. Hiervoor maken we vooraf een content marketing plan waarmee we jouw doelgroep en customer journey concreet en helder op papier hebben. Daarmee zullen we heel doelgericht echte waarde gaan bieden aan jouw doelgroep op jouw website maar ook via andere online kanalen. Hierdoor weten we op de juiste momenten mensen te bereiken en met jouw product of dienst in aanraking te brengen.

Social Media Posts voor Ennex

Teksten, foto’s, graphics, documenten en videos

Wat is content precies? Je hebt allerlei verschillende soorten content die relevant is voor jouw klanten. De meeste bedrijven en websites creƫren nieuwe content om te werken aan de naamsbekendheid met als doel dat mensen bij je gaan afnemen. Door het maken en verspreiden van goede kwalitatieve content en te voorzien van de juiste informatiebehoefte van jouw doelgroep, kunnen we mensen triggeren en voorzien van de juiste content.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Social Media inzetten

Wil je graag vanuit een concrete contentkalender aan de slag met aansprekende en opvallende social media posts? Wij werken consequent aan de groei van jouw Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Hiervoor maken van verschillende Social Media templates en bedenken en maken we waardevolle content.

Samen aan de slag?
  • Bereik de juiste doelgroep
  • Waardevolle content
  • Betrokken, creatief en proactief
  • Groei van jouw kanaal
  • Versterk jouw naamsbekendheid
Martin van Maaren

Content laten maken en uitbesteden

Content laten maken voor jouw Facebook, Instagram of LinkedIn pagina? Wij helpen om vanuit een heldere aanpak en focus de juiste content te maken.
Stuur een berichtje

Handige tools voor marketeers

Speciaal voor B2B marketeers, werk met de juiste tools en systemen. Ontvangt de whitepaper B2B Marketing Tools!

Martin van Maaren webdeveloper

Hi, ondersteuning nodig bij je WordPress website?

Stuur een berichtje