Social Media Content

Ondersteuning nodig bij het maken van waardevolle content voor jouw doelgroep, website en social media kanalen? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Kennismakingsgesprek

Social Media Content

Ondersteuning nodig bij het maken van waardevolle content voor jouw doelgroep, website en social media kanalen? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Nieuwe content maken

Er is op internet al over elk onderwerp in veelvoud geschreven. Uitleg, informatie en tips over alles wat je maar wilt weten kun je content vinden. Ook Nederlandstalig wordt iedere dag zoveel nieuwe content geschreven en gemaakt dat het ondertussen een vak apart geworden is om te onderzoeken over welk onderwerp nog nieuwe content nodig is. Heeft het dan nog wel zin om goede content te laten maken met als doel jouw doelgroep te bereiken en leads te genereren? Zeker!

Contentstrategie

Wanneer ik voor je aan de slag ga met het maken van content, stemmen we de content af op een hele specifieke doelgroep en de fase waarin iemand zich bevind in de customer journey. Hiervoor maken we samen vooraf een marketingplan waarmee we jouw doelgroep en journey concreet en helder op papier uitwerken. Met dit als basis kunnen we heel doelgericht echte waarde gaan bieden aan jouw doelgroep. Deze content kunnen we gebruiken op jouw website maar ook via de social media kanalen inzetten.

Hierdoor weten we op de juiste momenten mensen te bereiken en met jouw product of dienst in aanraking te brengen.

Social Media posts voor zonnepanelen leverancier Ennex

Teksten, foto’s, graphics, documenten en videos

Wat is content precies? Je hebt allerlei verschillende soorten content die relevant is voor jouw doelgroep. De meeste bedrijven en websites creƫren nieuwe content om te werken aan de naamsbekendheid met als doel dat mensen bij je gaan afnemen. Door het maken en verspreiden van goede kwalitatieve content en te voorzien van de juiste informatiebehoefte van jouw klant, kunnen we mensen triggeren met content en voorzien in hun behoefte.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Social Media inzetten

Wil je graag vanuit een concrete contentkalender aan de slag met aansprekende en opvallende social media posts? Ik werk consequent aan de groei van jouw Facebook, Instagram, LinkedIn of andere social media kanalen. Hiervoor maak ik verschillende Social Media templates en bedenk en maak aansprekende content.

Samen aan de slag?
  • Bereik de juiste doelgroep
  • Waardevolle content
  • Betrokken, creatief en proactief
  • Groei van jouw kanaal
  • Versterk jouw naamsbekendheid

Social Media content laten maken?

Content laten maken voor jouw Facebook, Instagram of LinkedIn pagina? Ik help je om vanuit een heldere aanpak en focus de juiste content te maken en jouw doelgroep te bereiken.
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje