Interactieve Google Maps kaart op je website

Interactieve kaart maken

Ik heb al veel interactieve kaarten gemaakt en maak hierbij gebruik van twee soorten technieken. De meest voorkomende interactieve kaart is een Google Maps kaart, maar ook het maken van een interactieve SVG tekening kan voor jouw website de oplossing zijn.

Kennismakingsgesprek

Interactieve Google Maps kaart op je website

Ik heb al veel interactieve kaarten gemaakt en maak hierbij gebruik van twee soorten technieken. De meest voorkomende interactieve kaart is een Google Maps kaart, maar ook het maken van een interactieve SVG tekening kan voor jouw website de oplossing zijn.

Google Maps of SVG kaart laten maken?

Er zijn veel manieren te bedenken om een interactieve kaart in te zetten voor jouw website. Je kunt doormiddel van een interactieve kaart je bezoekers helpen om sneller een beeld te vormen van de locatie, route of omgeving.

Ik heb al vele interactieve kaarten gemaakt en maak hierbij gebruik van twee soorten technieken. Namelijk kaarten met Google Maps of doormiddel kaarten op basis van een SVG tekening.

Google Maps kaart op WordPress website

Interactieve kaart Google Maps

Het maken van een interactieve kaart in Google Maps is een mooie manier om een compleet overzicht te geven aan bezoekers van bijvoorbeeld verkooppunten, locaties, routes of gebieden. Je kunt hier lagen als overlay in Google Maps positioneren en eigen markers toevoegen die je kunt linken aan content op jouw website.

Interactieve kaart met SVG

Wanneer je wensen hebt om bijvoorbeeld een plattegrond interactief te maken of een zijaanzicht van een gebouw dan kan dit doormiddel van een interactieve SVG kaart. Een SVG tekening kan bestaan uit verschillende vormen en delen. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat bezoekers bij een hover over een gedeelte in jouw svg tekening extra informatie kunnen opvragen.

Verkooppunten of dealers op een Google Maps kaart

Momenteel zie je dat de meest gebruikte manier voor het maken van een interactieve kaart is doormiddel van Google Maps. Vaak gaat het dan om het tonen van verkooppunten, vastgoed, gebieden of routes. Een interactieve kaart op je website geeft een beter beeld van de locatie en helpt in het vinden van de juiste informatie.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Google Maps of interactieve SVG kaart voor jouw website

Benieuwd naar de mogelijkheden van een interactieve kaart op jouw website? Ik help je graag bij het maken van een op maat gemaakte interactieve kaart voor jouw website. Hiermee maak je jouw website nog informatiever en aantrekkelijker voor bezoekers. Neem snel contact op om de mogelijkheden voor jouw website te bespreken.

Mogelijkheden bespreken?
  • Interactieve kaart op maat gemaakt
  • Locatie of omgeving visueel bekijken
  • Moderne en professionele uitstraling
  • Direct resultaat met zoekfilters
  • Aangepast aan de stijl van jouw website
Martin van Maaren

Heb je een idee voor een interactieve kaart?

Ik heb al zeker 30+ interactieve kaarten gemaakt voor makelaars, projectontwikkelaars en gebiedsontwikkelaars. Voorbeelden zien?
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje