Adverteren in zoekmachines (SEA)

Adverteren in Google om bovenaan te staan op belangrijke zoekwoorden voor jouw bedrijf.

Kennismakingsgesprek

Adverteren in zoekmachines (SEA)

Adverteren in Google om bovenaan te staan op belangrijke zoekwoorden voor jouw bedrijf.

Bovenaan zoekmachines

Bovenaan in Google dat is waar jouw bedrijf gevonden wordt door je doelgroep. De concurrentie is vandaag de dag op de meeste zoekwoorden enorm en de cost per click (cpc) kunnen erg hoog zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw advertentiebudget de juiste leads en contactmomenten met klanten genereert?

Advertentie strategie

Een advertentie strategie is onderdeel van jouw marketingplan. Afhankelijk van jouw bedrijf, product, dienst, cultuur, branche en doelgroep maken we verschillende advertentie strategie├źn die we de eerste maanden gaan testen en meten.

Zoekmachine adverteren uitbesteden

Het is belangrijk dat wanneer je met externe specialisten werkt zoals een internetbureau of online marketingbureau je een goede relatie opbouwt. Als opdrachtgever vertrouwen op jouw online partner is hierin erg belangrijk omdat er veel specialistisch kennis nodig is om een goed online resultaat te behalen. Door als opdrachtgever alles uit te besteden zul je nooit de beste resultaten behalen. Ik ben ervan overtuigd dat je als bedrijf ook in-house kennis moet hebben om de juiste keuzes te kunnen maken in jouw online marketing.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje