Contact

Lokaalspoor 14
6846 GP Arnhem
06 82 00 47 50
info@mostvalue.nl

Direct contact
Even voorstellen

Digital consultant

Ik ben Martin van Maaren en adviseer en ondersteun ambitieuze ondernemers en marketeers in de omgeving Arnhem bij het online in de markt zetten en digitaliseren van hun bedrijf.


Heb je even 2 minuten?

Wat ik als digital consultant kan betekenen?

Ik heb de afgelopen 15 jaar met veel trots en passie een full-service internetbureau in Arnhem opgebouwd. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij zeker 250+ hele verschillende MKB bedrijven, verschillende branches in verschillende fases van hun groei. Mijn ervaring zit vooral in de ontwikkeling van WordPress websites, B2B e-commerce oplossingen, slimme api-koppelingen en maatwerk laravel applicaties.

De ontwikkelingen op het gebied van online marketing, concurrentie, klantervaring, techniek, online vindbaarheid en digitalisering volgen elkaar in steeds hoger tempo. Als ondernemer of marketeer is het daardoor lastiger geworden om de juiste keuzes, prioriteit en budget te bepalen. Veel MKB bedrijven besteden dan ook steeds meer budget aan diensten van internetbureaus waardoor de interne kennis achterblijft en je als opdrachtgever regie dreigt te verliezen.

Ik merkte als eigenaar van een full-service internetbureau dat voornamelijk de laatste twee jaar het gat qua kennis tussen opdrachtgever en specialisten snel groter wordt. Hierdoor is een strategisch plan, communicatie, draagvlak en verwachtingsmanagement essentieel geworden bij het ontwikkelen van duurzame/concurrerende digitale oplossingen.

Focus op blije klanten, medewerkers en partners. Laat mensen zien hoe waardevol jouw bedrijf voor hun is.

Mijn rol als digital consultant

Ik wil in mijn rol als digital consultant de regie weer meer terugbrengen bij de opdrachtgever. Samenwerken om van jouw bedrijf een digitaal sterk bedrijf te maken. Dit doe je niet alleen door het maken van een nieuwe website. Maar ook door het kiezen van het juiste CMS, CRM of ERP. Je website moet gaan bijdrage in de gehele klantreis en elk contactmoment met jouw product, dienst of merk. Door het project volledig uit te besteden aan een internetbureau ben je jouw eigen organisatie niet aan het ontwikkelen als digitaal sterk bedrijf. Je zult hiermee de komende jaren verliezen van concurrenten die zich wel zo ontwikkelen.

Strategie en advies nodig?
  • Één aanspreekpunt, duidelijk communicatie
  • Ervaren en betrokken, werk graag samen
  • Groot netwerk online specialisten
  • Altijd opzoek naar verbeteringen
  • Meest gebruikte Content Management Systeem
Martin van Maaren

Digitale boost nodig?

Werk aan digitale oplossingen die door je hele bedrijf heen werken. Streef ernaar om één van de meest waardevolle bedrijven in jouw branche of specialisme te zijn.
Stuur een berichtje

Handige tools voor marketeers

Speciaal voor B2B marketeers, werk met de juiste tools en systemen. Ontvangt de whitepaper B2B Marketing Tools!

Hi, leuk dat je er bent! Laat me weten als ik kan meedenken!

Stuur een berichtje