Onze WordPress setup

WordPress Setup:
Uitleg en voordelen

WordPress is het meest populaire content management systeem voor het opzetten van een goede website. Daarom wordt WordPress door veel bedrijven en webdevelopers gebruikt.

Kennismakingsgesprek

Onze WordPress setup

WordPress is het meest populaire content management systeem voor het opzetten van een goede website. Daarom wordt WordPress door veel bedrijven en webdevelopers gebruikt.

Inrichting WordPress

WordPress is een krachtige, veelzijdige en schaalbare website/webwinkel oplossing die helemaal aan jouw behoeften kan worden aangepast.

Om ervoor te zorgen dat WordPress precies doet wat je wilt, is het belangrijk om de juiste manier van werken en inrichting te kiezen. Iedere webdeveloper en ieder bureau heeft zijn eigen werkwijze en inrichting van WordPress. Sommigen maken gebruik van standaard thema’s, andere van page builder plugins zoals Elementor, terwijl wij het voordeel zien van een volledig gestructureerde en schaalbare website op basis van vast ontworpen “page parts” oftewel pagina onderdelen. Een WordPress setup waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien.

Wat zijn page parts?

Wanneer wij een ontwerp maken voor een website delen wij het ontwerp op in “page parts”. Wanneer je in het CMS een pagina gaat opmaken kun je dit onderdeel voor onderdeel opbouwen. Ieder onderdeel (page part) heeft zijn eigen vormgeving en beschikbare velden. Jij bent dus als CMS eigenaar enorm flexibel in de opbouw en het vullen van je pagina en wij kunnen de website met minimaal onderhoud en minimale tijd en moeite aanpassen en schaalbaar houden.

Hieronder een voorbeeld

Om een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen is het essentieel om te zorgen voor concrete resultaten. De inrichting moet gemakkelijk te begrijpen zijn, snel online te zetten en eenvoudig te schalen zijn. Door onze slimme WordPress inrichting kunnen we eenvoudig en snel aanpassingen maken, en kunnen we ervoor zorgen dat de website zo goed mogelijk presteert op basis van verzamelde gebruikersdata.

Je ziet in de visual hierboven de homepage van FitForMe. Deze homepage is opgebouwd op basis van 5 gekozen page parts. In de visual zie je de verschillende page parts rood omlijnd.

Uitleg CMS en demo

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Zoek jij een goede WordPress developer?

Wil je een WordPress website waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien? Laten we kennismaken. 👍
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje