Mesch Schilderwerken

Mesch Schilderwerken

Als vakman wil je online jouw werk makkelijk beheren en optimaal presenteren. Kies voor een portfolio website afgestemd op jouw beroep.

Als vakman wil je online jouw werk makkelijk beheren en optimaal presenteren. Kies voor een portfolio website afgestemd op jouw beroep.

Nieuwe portfolio site voor schildersbedrijf

Als ervaren schilder is Marc onlangs begonnen als zelfstandige in de schildersbranche. Om zijn bedrijf een professionele uitstraling te geven, is hij op zoek naar een nieuw logo ontwerp, een portfolio website en manieren om online nieuwe potentiƫle klanten te bereiken. Binnen enkele weken hebben we samen een mooie professionele uitstraling en website neergezet.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Visitekaartjes
  • Portfolio website
  • Social Media
  • Online marketing
Bekijk de website

Portfolio website voor schildersbedrijf

Wil je als ervaren schilder een eigen schildersbedrijf beginnen? Dan zijn er twee belangrijke zaken die je nodig hebt: nieuwe klanten en een mooi portfolio. Ik heb Marc geholpen bij het opzetten van een professionele website waarmee hij eenvoudig zijn recente projecten en klussen online kan tonen en nieuwe potentiƫle klanten kan aanspreken. Als vakman wil je tenslotte laten zien wat je in huis hebt en klanten overtuigen van jouw werk.

Ik heb speciaal voor vakmensen zoals Marc een portfolio website systeem ontwikkeld. Dit systeem is volledig afgestemd op jouw vakgebied, of je nu schilder, hovenier, fotograaf of kunstenaar bent. Het enige wat je hoeft te doen is het plaatsen van je werk op de website en ik zorg ervoor dat dit er professioneel en indrukwekkend uit komt te zien.

Een groot voordeel van het portfolio website systeem is dat er geen hoge eenmalige kosten zijn en je geen grote investeringen hoeft te doen. Je bent snel online en hebt altijd een up-to-date WordPress website.

Bekijk het resultaat
Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje