Even voorstellen

Martin van Maaren

Hi, leuk dat je mij via internet gevonden hebt! Ik ben Martin van Maaren en werk als ondernemer, webdeveloper, designer en marketeer aan digitale oplossingen vanuit Arnhem.


Kennismaken in 30 seconden?
Martin van Maaren

Digital business developer met 15+ jaar ervaring in Arnhem

Ik zet me elke dag in voor ambitieuze ondernemers en marketeers in de regio Arnhem om hun bedrijf te digitaliseren. Processen slim op elkaar afstemmen en intern een cultuur neerzetten om als digitaal sterk bedrijf te gaan denken en werken. Dit zorgt er niet alleen voor dat we werkzaamheden kunnen verlichten en uren efficiƫnter kunnen inzetten. Het belangrijkste hiervan is dat we data kunnen verzamelen en opbouwen. We kunnen hierdoor data gedreven te werk gaan en doelstellingen en resultaten meetbaar maken voor slimme marketing campagnes. Alleen door strategisch organisatiebreed digitale oplossingen te ontwikkelen met intern draagvlak kunnen we online de optimale presentatie neerzetten voor jouw bedrijf. Dit kan zijn in de vorm van een website, webwinkel, koppeling of online applicatie.

Inmiddels doe ik mijn werk als digital business developer alweer bijna 15 jaar en heb ik bij 250+ bedrijven van binnenuit mee mogen werken aan de meest uiteenlopende projecten.

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje