Brandbook

Huisstijl handboek maken

Onze ontwerpers helpen je bij het vastleggen van je huisstijl richtlijnen en communicatie uitingen. Dit doen we met een brandbook, zodat jouw merk op een consistente manier jouw doelgroep aanspreekt.

Kennismakingsgesprek

Brandbook

Onze ontwerpers helpen je bij het vastleggen van je huisstijl richtlijnen en communicatie uitingen. Dit doen we met een brandbook, zodat jouw merk op een consistente manier jouw doelgroep aanspreekt.

Bouwen aan een sterk merk

Opvallen, kort en snel communiceren, overtuigen en blijven hangen in de gedachte van jouw doelgroep. Dat is wat een sterk merk tegenwoordig moet doen om online een product of dienst te positioneren. In een huisstijl handboek opmaat van maximaal 20 pagina’s leggen we kort en helder vast waar jouw merk voor staat, wat jouw merk onderscheidend maakt, voor wie jouw product of dienst bestaat en hoe we jouw doelgroep aanspreken. Het gebruik van lettertypes, foto’s, kleuren en richtlijnen waaraan jouw communicatie uitingen moeten voldoen. Alles staat omschreven in jouw huisstijl handboek opmaat.

Logo ontwerp

Een sterk merk heeft in de basis een sterk en herkenbaar logo ontwerp. Een uniek logo, opvallend en krachtig bijvoorbeeld door kleur, lettertype of symbool. Het laten maken van een professioneel logo ontwerp is een van de eerste stappen in jouw complete brandbook. Zorg ervoor dat je een logo laat maken in de juiste verhoudingen en volgens de eeuwen oude design regels. Tijdloos, sterk contrast, kort & krachtig en aansprekend.

Huisstijl handboek, veel werk?

Veel ondernemers en marketeers in het MKB laten een logo opmaat ontwerpen maar vergeten in de beginfase vaak om een huisstijl handboek te ontwikkelen. Er wordt gedacht dat zo’n brandbook maken veel werk kost en dat dit zichzelf pas terug verdient wanneer een bedrijf groter is of sterk groeit. Wij merken juist dat het niet hebben van een huisstijl handboek bij veel MKB bedrijven voor onnodig veel onduidelijkheid zorgt. Deze onduidelijkheid resulteert in het opnieuw uitzoeken, of van een niet compleet huisstijl handboek veel tijd kost.

Al 250+ ondernemers en marketeers met een sterke online business

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een brandbook opmaat?

Wij denken met je mee en realiseren een compleet, helder, mooi en krachtig brandbook.
Stuur een berichtje

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje