Even voorstellen

Martin van Maaren

Hi, leuk dat je mij online gevonden hebt! Ik ben Martin van Maaren en werk als ondernemer, webdeveloper, designer en marketeer aan digitale oplossingen in de regio Arnhem-Nijmegen vanuit mijn werkplek in Duiven.

Online kennismaken? (20 min)

Heb je 1 minuut?

Voor jouw website, online marketing en het automatiseren en koppelen van bedrijfsprocessen.

Hi, leuk dat je mij online gevonden hebt! Ik ben Martin van Maaren en werk als ondernemer, webdeveloper, designer en marketeer aan digitale oplossingen in de regio Arnhem-Nijmegen vanuit mijn werkplek in Duiven.

Digital business developer met 15 jaar en 250+ websites ervaring

Ik zet me elke dag in voor ambitieuze ondernemers en marketeers in de regio Arnhem-Nijmegen. Samen met mijn opdrachtgevers werk ik aan het digitaliseren, online positioneren en presenteren van hun product of dienst. Dit kan zijn om een website of webshop beter vindbaar te maken, marketing campagnes opzetten, of processen slim op elkaar afstemmen. Maar ook het intern neerzetten van de juiste mensen om als digitaal sterk bedrijf te gaan denken en werken. Dit zorgt er niet alleen voor dat we werkzaamheden kunnen verlichten en uren efficiƫnter kunnen inzetten. Het belangrijkste hiervan is dat we op basis van data vooraf gestelde doelstellingen kunnen monitoren en bijsturen. Doordat we samen data gedreven te werk gaan en doelstellingen en resultaten meetbaar maken, kunnen we slimme marketing campagnes opzetten. Door strategisch en organisatiebreed digitale oplossingen te ontwikkelen met intern draagvlak werken we aan een krachtige online presentatie van het bedrijf.

Als bedrijf de voordelen van digitaal en online inzetten? Dit kan zijn in de vorm van een website, webwinkel, slimme koppeling tussen systemen of het opzetten van een resultaatgerichte advertentiecampagne.

Inmiddels doe ik mijn werk als digital business developer alweer bijna 15 jaar en heb ik bij 150+ bedrijven van binnenuit mee mogen werken aan de meest uiteenlopende projecten in verschillende groeifasen.

Als bedrijf expertise in huis halen
"Ik merkte als eigenaar van een full-service internetbureau dat het gat qua kennis tussen opdrachtgever en specialisten steeds groter wordt. Hierdoor is een strategisch plan, communicatie, draagvlak en verwachtingsmanagement essentieel geworden bij het ontwikkelen van duurzame/concurrerende digitale oplossingen." - Martin van Maaren

Freelance digital marketing consultant

Wil je jouw bedrijf online professioneel presenteren? Wil je een schaalbare website of webshop? Of slimme koppeling tussen systemen voor het verbeteren van bedrijfsprocessen? Je wilt beter vindbaar zijn op internet en jouw doelgroep directer bereiken voor nieuwe leads? Als Digital Consultant werk ik samen aan jouw bedrijf en business case.

Sterke focus op het creƫren van meerwaarden voor blije klanten, medewerkers en partners door te laten zien hoe waardevol jouw product of dienst is.

Partner voor development en online marketing

Hulp nodig bij het maken, verbeteren, onderhouden of optimaliseren van jouw WordPress website of webshop?

Martin van Maaren webdeveloper

Hulp nodig met WordPress?

Stuur een berichtje
f